Stuur ons een berichtje

Editors, Arctic Monkeys en een heerlijke samenwerking! Veel nieuwe muziek op KINK!

Kom je net vers de 90's week uitgerolt, staat er al weer een heleboel nieuwe muziek voor je klaar! En ook nog eens van de grote der aarde, want Arctic Monkeys, Editors en ook een samenwerking tussen Phoenix en Ezra Koenig. Het staat allemaal nieuw op de playlist van KINK!

ARCTIC MONKEYS - THERE'D BETTER BE A MIRRORBALL

The Arctic Monkeys zijn terug! Niet lang na de show op Lowlands, liet de band voor het eerst nieuw werk horen. En vrij snel daarna kondigde de groep aan met een nieuw album te komen. Dat gaat The Car heten en moet op 21 oktober uit gaan komen. En dit eerste voorproefje is zo'n typische 'je haat het, of je vind 't fantastisch' track!

EDITORS - VIBE

Van Editors wisten we al langer dat ze met nieuwe muziek gaan komen. Eind deze maand komt EBM uit, en daarvan hoorde je eerder al 'Heart Attack' en 'Karma Climb' op KINK en nu wordt ook 'Vibe' toegevoegt aan de playlist. En deze zal waarschijnlijk heel vet gaan klinken, als ze 'm op 6 oktober live spelen tijdens KINK Presents Editors in Ahoy Rotterdam!

PHOENIX & EZRA KOENIG - TONIGHT

Combineer de indierock van Phoenix, met de indierock van Vampire Weekend. Dan kan dat toch alleen maar heel erg fijn worden? Nou, het bewijs is inmiddels geleverd, want Phoenix is de studio ingegaan met frontman Ezra Koenig voor deze voorloper van een nieuw album dat op 4 november verschijnt!

DRY CLEANING - GARY ASHBY

Als je een groot honkbalfan bent, dan ken je de naam Gary Ashby wellicht. Gary W. Ashby was namelijk de coach van Texas Tech Red Raiders Baseball in de jaren 80. Mocht je zijn naam nog nooit gehoord hebben, dan ga je zo'n 40 jaar later alsnog kennis maken met zijn naam, want de nieuwe van Dry Cleaning heet ook 'Gary Ashby' en staat deze week nieuw op de playlist!

SEA GIRLS - FALLING APART

Steven van Zandt ken je wellicht als gitarist van de E-Street band, de band van Bruce Springsteen. En hij is de directe oorzaak voor deze nieuwe Sea Girls. Frontman Henry Camile zag hem namelijk bij de televisieshow van Jimmy Fallon en kreeg toen het idee voor 'Falling Apart'. Hij schreef het, binnen één dag werd het opgenomen en nu is het uit!

SOMEBODY'S CHILD - BROKEN RECORD

Als je van Sam Fender houdt, dan is de kans groot dat je ook Somebody's Child te gek vind! Hij komt uit Ierland, heet eigenlijk Cian Godfrey en is tijdens de pandemie steeds iets populairder geworden. En inmiddels is hij klaar voor een enorme doorbraak, want deze track over de angst voor ouder worden vinden wij in elk geval heel erg fijn!

Datum

10 september 2022

SHARE

NU op KINK

Nothing But Thieves

Impossible

Gedraaid op KINKOpen

Stuur ons een berichtje