Stuur ons een berichtje

Nathan Reinds

Down The Rabbit Hole 2021 verhuist naar augustus én het Lowlands terrein

Down The Rabbit Hole 2021 gaat uit logeren. Het festival verplaatst niet alleen de datum, maar ook de locatie en zal in 2021 plaatsvinden in het laatste weekend van augustus op het Lowlandsterrein in Biddinghuizen.

GEEN GROENE HEUVELS

Down The Rabbit Hole 2021 verhuist én verplaatst. Volgens de organisatie was het risico op afgelasting in het weekend van 2-4 juli nog te groot en ook veel artiesten touren in dat weekend nog niet omdat er een hoop andere Europese festivals niet doorgaan. Down The Rabbit Hole verplaatst dit jaar eenmalig naar het weekend van 27 t/m 29 augustus en gaan op bezoek bij het Lowlandsterrein in Biddinghuizen. Precies het weekend na Lowlands, zodat er veel van de spullen op het terrein kunnen blijven staan (tuurlijk, met schoonmaak). 

DOWN THE RABBIT HOLE - RABBITS IN THE LOWLANDS

Geen paniek: Podia als Hotot, Teddy Widder en Fuzzy Lop, maar ook het Idyllische Veldje, The Swamp, Bossa Nova, The Surf Shack, Avant Garden en Fuzzy Club verhuizen voor deze editie naar de hotspots van Lowlands.

Down The Rabbit Hole 2021 wordt de editie van vroeg pieken: de geluidsvergunning loopt tot 23:00 uur voluit, daarna duiken we met headphones alle tenten en clubs in en struinen we de veldjes af. Op die manier kun je als hardcore nachtvlinder gewoon doorknallen en afzakken tot 05:00 uur ’s nachts.

LINE-UP & KAARTVERKOOP 

Ready to tumble? Morgen worden de eerste namen bekendgemaakt en de kaartverkoop start op 1 mei, om 11:00 uur. Heb je al een DTRH2020 ticket? Geen paniek: je ticket is automatisch geldig voor Down The Rabbit Hole - Rabbits in the Lowlands. Check alle info op downtherabbithole.nl

Benieuwd naar de line-up? Wij ook! Luister morgen naar KINK want dan weet je zeker dat je niks mist! 

 

 

Datum

14 april 2021

SHARE

NU op KINK

White Lies

Farewell To The Fairground

Gedraaid op KINKOpen

Stuur ons een berichtje