Stuur ons een berichtje

Doe mee aan de KINK Popquiz - Album Top 1000 editie

Dinsdag 30 juni staat er een gloednieuwe KINK Popquiz voor je klaar!

KINK POPQUIZ - ALBUM TOP 1000 EDITIE

Dinsdag 30 juni is het weer tijd om je muzikale kennis te testen met de KINK Popquiz – Album Top 1000 editie. Quizmaster Tim Op het Broek sluit bij Femke van der Veen aan om je kennis van albums eens goed aan de tand te voelen. Verwacht pittige vragen, korte fragmenten en frustraties: de perfecte ingrediënten voor de KINK Popquiz.

De KINK Popquiz – Album Top 1000 editie begint dinsdagavond om 20:30 uur. Tune op tijd in zodat je geen enkele vraag en uitleg mist. De antwoordformulieren verschijnen dinsdag in de loop van de dag op de website, maar geen stress want wij laten weten wanneer ze klaar staan.

Antwoordformulieren

Ronde 1

Ronde 2

Ronde 3

Ronde 4

 

ALBUM TOP 1000

Uren staren naar een platenhoes, alle informatie op de hoes tot je nemen, liedjes in je hoofd opdragen aan dierbaren. Kortom je zelf volledig verliezen in een album. Maar wat is nou het aller beste album aller tijden? Jij beslist! Via kink.nl/stemmen kan jij je stemmen uitbrengen op je favoriete platen en door te stemmen maak je automatisch ook nog eens kans op een draagbare DAB+ radio, zodat je waar je ook bent naar KINK kan luisteren! Je hoort het resultaat in de Album Top 1000 van maandag 6 juli tot vrijdag 17 juli!

KINK POPQUIZ

Wekelijks hoorde je op de dinsdagavond van KINK de KINK Popquiz met Femke van der Veen en Tim Op het Broek. Vanaf nu zal de KINK Popquiz niet meer wekelijks terugkeren bij Femke van der Veen, maar organiseren we thema Popquizen rondom speciale uitzendingen zoals de Album Top 1000.

Datum

22 juni 2020

SHARE

NU op KINK

Bjork

Hyperballad

Gedraaid op KINKOpen

Stuur ons een berichtje