Stuur ons een berichtje

Doe mee aan de grootste online Pinkpop Quiz en maak kans op toffe prijzen!

Ben jij al jarenlang een vaste bezoeker van Pinkpop en denk jij alles te weten over het festival? Verzamel dan je vrienden en meld je aan voor de enige echte online Pinkpop Quiz!

PINKPOP QUIZ

Op vrijdagavond 19 juni host de organisatie van Pinkpop, samen met Pinkpop-presenator een quiz over alles rondom 50 jaar Pinkpop. Live vanuit poppoidum Nieuwe Nor brengt de organisatie Pinkpop dat weekend toch een beetje naar je toe! Speel mee vanuit huis of wees een van de teams die deelnemen vanuit hun favoriete podium. Een aantal Nederlandse Poppodia opent namelijk speciaal voor deze avond hun deuren als quiz-honk. 

PRIJZEN

Door mee te doen aan de quiz maak je ook nog eens kans op flinke prijzen. Als 1e, 2e en 3e prijs wordt er onder andere een Backstagetour door Sander weggeven tijdens Pinkpop 2021 voor je complete team! (Mits je allemaal in bezit bent van kaarten). Per winnen teamlid maak je ook nog eens kans op een merchandise pakket, een Ticketmaster Gifcard à €50,- of voor €50,- aan munten voor Pinkpop 2021! 

INSCHRIJVEN

Meld jouw team (van max. 4 personen) uiterlijk vóór maandag 15 juni aan via www.pinkpop.nl/quiz. Deelname is gratis!

KINK AFTERPARTY

Je kan daarnaast ook nog ouderwets losgaan op de beste festivalklassiekers. Die draait KINK-dj Michiel Veenstra namlijk tot 01:00 uur tijdens de KINK afterparty!

Datum

5 juni 2020

SHARE

Stuur ons een berichtje