Stuur ons een berichtje

Dodgy viert vijfentwintig jarig jubileum 'Homegrown' en speelt in KINKSTART

Het album Homegrown van Dodgy is dit jaar vijfentwintig jaar oud, en dat viert de band met een tour. Dit weekend speelde de band in Bitterzoet, en vanmorgen was zanger Nigel bij KINKSTART te gast.

Nigel, de zanger van Dodgy was vanmorgen te gast bij Michiel in KINKSTART, en herkent KINK direct. 'Ik herinner me het logo. Ik moet terug denken aan de jaren negentig waarin we begonnen, en waarin we veel radio promo deden. Ik herinner me logo's altijd heel goed', aldus Nigel. De band is op tour om het vijfentwintig jarig jubileum te vieren van Homegrown. 'Het is heel gek, je voelt je weer even 24 als je op het podium staat met deze muziek.'

'We zijn nog steeds bezig met nieuwe muziek, ik schrijf bijna elke dag muziek. Als ik de loterij zou winnen zou ik nog steeds doen wat ik nu doe. Het enige wat ik zou willen is een betere studio met een mooi uitzicht', aldus Nigel.

Dit weekend speelde de band in Bitterzoet in Amsterdam. Nigel: 'Ik ben vaak in Amsterdam geweest. Ik neem mijn zoon mij, hij vind het te gek. Je komt hier, en je kunt je jezelf voelen. Dat valt op. Je voelt je altijd opvallend in Engeland, hier kun je gewoon je gang gaan. Er zijn regels, maar ze zijn niet 'in your face'. Amsterdam respecteert mensen.'

Beluister hier het interview van Michiel met Nigel van Dodgy terug.

00:00
07:50
Interview DODGY in KINKSTART

Nigel had vanmorgen zijn gitaar bij zich, en speelde van het album Homegrown de track 'Making The Most Of' en een nieuw liedje 'I Don't Believe In You'.

00:00
06:32
Dodgy live in KINKSTART

Datum

18 maart 2019

SHARE

NU op KINK

The Academic

Fake ID

Gedraaid op KINKOpen

Stuur ons een berichtje