Stuur ons een berichtje

Kim Van Aalderen

Dit zijn de drie jongste nummers in de KINK 1500

Nothing But Thieves, Royal Blood en Paceshifters hebben alledrie op het nippertje nog een plaat uitgebracht die in de KINK 1500 terecht is gekomen. Jongste notering is dit jaar voor 'Hurdles'. Nog maar 2 weken oud was 'ie: het piepjonge 'Hurdles' van Paceshifters staat op #1286 van de KINK 1500.

#279 NOTHING BUT THIEVES - IMPOSSIBLE 

Op 14 september 2020 bracht Nothing But Thieves een powerballad uit: 'Impossible'. De band beschrijft 'Impossible' als het tegenovergestelde van de rest van de songs op het aankomende album: de angst en verwarring die op dit moment heerst in de wereld. Het nummer duikt in iemands met het gevoel van kansen en hoop. Het nummer begint klein en intiem, maar het refrein knalt eruit, zoals dat bij een powerballad hoort. 

'Impossible' werd later ook KINK XL en viel erg in de smaak bij de KINK-luisteraars. Er werd massaal op gestemd. 'Impossible' staat op #279 en is daarmee de jongste, populairste plaat! 

 

#966 ROYAL BLOOD - TROUBLE'S COMING

Royal Blood liet lang op zich wachten met nieuwe muziek, maar bracht 'Trouble's Coming' precies op tijd uit voor de KINK 1500. Het laatste album van de band dateert uit 2007 en op 24 september was daar ineens 'Trouble's Coming' . De track gaat volgens de band over het herkennen van waarschuwingssignalen van een chaos die op het punt staat om te ontploffen. Ben en Mike worden naar eigen zeggen al jarenlang geïnspireerd door de muziek van artiesten als Daft Punk en Justice en laten die sound nu terugkomen in 'Trouble's Coming'. 

'Trouble's Coming' werd KINK XL en de KINK luisteraar waardeerde de plaat ook. 'Trouble's Coming' staat op #966 in de KINK 1500.

 

#1286 PACESHIFTERS - HURDLES 

De jongst genoteerde plaat in de KINK 1500 kwam uit tijdens de stemperiode van de KINK 1500. Op 2 oktober 2020 bracht Paceshifters het nummer 'Hurdles' uit. KINK-dj Michiel Veenstra was fan en met hem ook veel luisteraars. Na een oproep van de band kwam 'Hurdles' in de stemlijst én werd er ook massaal opgestemd. 'Hurdles' is piepjong, maar staat wel in de KINK 1500! 

KINK 1500 

Er staan nog veel meer nieuwe nummers in de KINK 1500, maar dit waren de allerjongsten! Check de volledige KINK 1500 hier

Datum

20 oktober 2020

SHARE

NU op KINK

Metallica

Enter Sandman

Gedraaid op KINKOpen

Stuur ons een berichtje