Stuur ons een berichtje

Dit weekend win je dubbele exemplaren van het debuutalbum van The Howl & The Hum

Vrijdag 29 mei komt 'Human Contact' uit, het debuutalbum van The Howl & The Hum. Frontman Sam kijkt er naar uit eindelijk zijn werk los te laten in de wereld: "Sommige liedjes die er op staan zijn al acht jaar oud".,

Dat geldt bijvoorbeeld voor single 'Until I Found A Rose', Kan hij die nummers dan nog wel met overtuiging zinngen na al die jaren? "Ja, dat is geen probleem", vertelt Sam aan KINK-dj Michiel Veenstra. "Het nummer gaat dan ook niet over een eigen persoonlijke ervaring, maar die van een vriend. De dingen die ik daarin bezing voel ik na al die tijd nog steeds".

WIN DUBBELOP

In het weekend van 30 en 31 mei maak je op KINK kans op het album en Sam doet nog een leuke suggestie. "Het heet 'Human Contact' - iets wat juist verboden is nu. Is het niet leuk om alle winnaars twee exemplaren te geven om er ook eentje aan iemand anders te geven, als een soort van Human Contact", zo stelt hij voor.

Goed plan Sam, doen we! Komend weekend dus dubbele exemplaren te winnen van het debuutalbum van The Howl and the Hum. Het hele gesprek tussen Sam en Michiel beluister je hieronder.

00:00
05:33

Datum

27 mei 2020

SHARE

NU op KINK

Queens Of The Stone Age

First It Giveth

Gedraaid op KINKOpen

Stuur ons een berichtje