Stuur ons een berichtje

Dit weekend op KINK: The 1975 - Notes On A Conditonal Form

Vrijdag 22 mei is het zo ver: het langeverwachte album van The 1975 zal dan eindelijk te beluisteren zijn. KINK viert dat door vrijdag, zaterdag en zondag de hele dag door tracks van de plaat te draaien. Daarnaast maak je ook nog kans op de LP van The 1975!

Notes On A Conditional Form

Het maken van het vierde studioalbum Notes On A Conditional Form ging niet van een leien dakje. De release stond eerst gepland voor 21 februari 2020, maar The 1975 had toch meer tijd nodig om het album af te ronden. Begin 2019 maakte de band bekend dat de eerste single van het album op 31 mei dat jaar zou uitkomen en dat de plaat nog voor Reading Festival (2019) zou worden uitgebracht. Dit festival vond plaatst op 23 augustus en ook die datum werd niet gehaald. Vorig jaar juli kwam dan eindelijk de eerste track van Notes On A Conditional Form uit, genaamd 'The 1975' (zoals elke eerste track van de platen van de band.) Deze song bevat een monoloog van klimaat activiste Greta Thunburg. 

Vrijdag is het eindelijk zo ver: het langverwachte album komt eindelijk uit! Ondertussen hebben we al 'People', ' Frail State Of Mind', 'Me & You Together Song' en 'If You're Too Shy (Let Me Know) al kunnen horen. De plaat bevat 22 tracks en is daarmee is Notes On A Conditional Form het langste album wat The 1975 heeft gemaakt.

VINYL

Ook maak je het hele weekend kans op Notes On A Conditional Form op vinyl! Hoe? Luister vrijdag, zaterdag en zondag naar KINK om precies te horen hoe je deze kan winnen! 

 

Datum

21 mei 2020

SHARE

Stuur ons een berichtje