Stuur ons een berichtje

Dit weekend op KINK: Alternatief Pinkpop

Inmiddels is het verdrietige nieuws dat we deze zomer concert- en festivalloos moeten doorbrengen al een beetje ingedaald. Natuurlijk is het nog steeds ontzettend balen en daarom heeft KINK besloten de festival- en concertzomer toch een beetje door te laten gaan met dit weekend: Alternatief Pinkpop!

PINKPOP

Aankomend weekend (19, 20 en 21 juni) zou de 51e editie van Pinkpop plaatsvinden. Onder andere Red Hot Chili Peppers, Volbeat, Guns N' Roses, Nothing But Thieves, Frank Carter & The Rattlesnakes, Deftones, Supergrass, Twenty One Pilots en Inhaler zouden deze zomer naar Landgraaf afreizen voor een show op Pinkpop. Dat gaat helaas deze keer niet door, maar KINK is de opvangservice voor jou met Alternatief Pinkpop!

KINK IS ER VOOR JOU

KINK-dj's Michiel Veenstra en Tim Op het Broek nemen je zaterdag- en zondagavond mee naar het denkbeeldige Pinkpop-terrein. Hier spreken zij met artiesten, de Pinkpop-organisatie en vangen Michiel en Tim bezoekers op die eigenlijk op dat moment hadden moeten staan meeschreeuwen met de grootste hits van Red Hot Chili Peppers, Guns N' Roses, Nothing But Thieves, Volbeat en veel meer! Ook geven ze je dat echte festivalgevoel met extra veel livemuziek van artiesten die dit jaar op de line-up stonden. 

ALTERNATIEVE LIVEZOMER

Daar waar normaal gesproken een festival zou zijn, organiseren wij een alternatieve variant op KINK. Hoe zo’n alternatief festival eruit komt te zien verschilt per festival. Denk aan heel veel (live)muziek, exclusieve gesprekken met artiesten en een opvangservice voor iedereen die de livezomer dit jaar mist. Dus bereid je vast voor, zet je tentje op in de tuin en vier met KINK de Alternatieve Livezomer.

Datum

16 juni 2020

SHARE

NU op KINK

Smashing Pumpkins

Bullet With Butterfly Wings

Gedraaid op KINKOpen

Stuur ons een berichtje