Stuur ons een berichtje

Jochem Geerdink

Dit weekend hoor je KINK vanaf de Zwarte Cross!

Dit weekend (18 t/m 21 juli) vind je in Lichtenvoorde op de Zwarte Cross een samensmelting van motorcross, muziek, stunts, theater, humor én... radio! Want KINK is ook van de partij om uit te zenden vanaf het festivalterrein zodat jij thuis zo veel mogelijk mee krijgt van dit fijne feest!

DE ZWARTE CROSS LIVE OP KINK

Circa Waves, Claw Boys Claw, DeWolff, Di-Rect, Fiep, Heideroosjes, Jett Rebel, STONE, The Darkness, en Wodan Boys, ze zijn er allemaal bij dit weekend op de Zwarte Cross! Maar het festival is veel meer dan alleen muziek! Op De Zwarte Cross is er ook (what's in a name...) een motorcross, er zijn stunts, en je beleeft er theater en nog veel meer.

KINK-dj's Tim Op het Broek en Jim Vorwald zijn in hun leven nog nooit op De Zwarte Cross geweest! Dat werd een keer tijd dus! We sturen de mannen dit weekend die kant op om het festival te ontdekken, en op KINK luister jij mee. Vrijdagavond komt Vrijdag CorVee met KINK-dj's Eric Corton en Michiel Veenstra ook al live vanuit Lichtenvoorde.

PROGRAMMERING

Dit hoor je dit weekend op KINK van de Zwarte Cross:

  • Vrijdagmiddag 17:00 - 19:00 = De VrijMiBo met Tim Op het Broek en Joy Stempher over De Zwarte Cross
  • Vrijdagavond 19:00 - 21:00 = Vrijdag CorVee met Eric Corton & Michiel Veenstra live vanaf De Zwarte Cross
  • Zaterdag 09:00 - 18:00 de top 100 van de KINK Album Top 1000, met van 12:00 - 18:00 Tim Op het Broek & Jim Vorwald live vanaf de Zwarte Cross
  • Zondagmiddag 12:00 - 18:00 = Tim Op het Broek & Jim Vorwald live vanaf De Zwarte Cross

Datum

15 juli 2024

SHARE

NU op KINK

Gaslight Anthem

The '59 Sound

Gedraaid op KINKOpen

Stuur ons een berichtje