Stuur ons een berichtje

Dit weekend: Alternatief Jera On Air

Inmiddels is het verdrietige nieuws dat we deze zomer concert- en festivalloos moeten doorbrengen al een beetje ingedaald. Natuurlijk is het nog steeds ontzettend balen en daarom heeft KINK besloten de festival- en concertzomer toch een beetje door te laten gaan, met deze vrijdag en zaterdag: Alternatief Jera On Air

JERA ON AIR

25, 26 en 27 juni zou het metalfestival Jera On Air plaats moeten vinden in Ysselsteyn. Waaronder The Offspring, NOFX, Frank Turner & The Sleeping Souls, Of Mice & Men en The Hives op de line-up stonden. Net zoals alle andere festivals en concerten gaat dat niet door maar KINK biedt je dit weekend het alternatief!

 

JERA ON AIR SPECIAL

Op vrijdagavond neemt KINK-dj Caroline Westendorp je in The Heavy Show mee naar het denkbeeldige festivalterrein. Hier spreekt ze met de organisatie, bezoekers en laat je vooral heel veel muziek horen van artiesten die eigenlijk op dat moment op het podium hadden moeten staan. Dus vrijdagavond 21:00 - 23:00 uur de Jera On Air special

ALTERNATIEF JERA ON AIR

Het themakanaal KINK Distortion staat zaterdag 27 juni de hele dag volledig in het teken van Jera On Air. Je hoort non-stop de beste muziek van de artiesten die dit jaar op de line-up stonden. 

ALTERNATIEVE LIVEZOMER

Daar waar normaal gesproken een festival of concert zou zijn, organiseren wij een alternatieve variant op KINK. Hoe zo’n alternatief festival/concert eruit komt te zien verschilt per evenement. Denk aan heel veel (live)muziek, exclusieve gesprekken met artiesten en een opvangservice voor iedereen die de livezomer dit jaar mist. Dus bereid je vast voor, zet je tentje op in de tuin en vier met KINK de Alternatieve Livezomer.

 

Datum

25 juni 2020

SHARE

NU op KINK

Chumbawamba

Tubthumping

Gedraaid op KINKOpen

Stuur ons een berichtje