Stuur ons een berichtje

Geertjan Kuper

Dit was KINK IN TOUCH LIVE MET QUEEN'S PLEASURE EN FOXLANE

In poppodium HEDON in Zwolle staat een mooie radiostudio, dus zo eens in de zoveel tijd verlaat KINK-DJ Jasper Leijdens de studio in Hilversum voor een uitzending van KINK IN TOUCH met live muziek. In dit geval speelden Queen's Pleasure en Foxlane live, en dit gebeurde er.

FOXLANE

De Nijmeegse band Foxlane heeft voor de buitenwereld misschien stil gezeten de afgelopen jaren, maar niets is minder waar. Er is hard gewerkt aan heel veel nieuwe muziek vertellen Guus en Norman in de studio.

00:00
04:51

QUEEN'S PLEASURE

Tijdens de eerste editie van KINK IN TOUCH LIVE was Queen's Pleasure er ook bij. Toen nog zittend, mondkapjes en afstand houden. Nu was het een volle zaal, en is het viertal net terug uit Engeland van tour, en heeft een aantal bandleden toch Noel Gallagher even backstage gezien, rond de show in AFAS Live waar ze het voorprogramma verzorgden.

00:00
04:42

JARIG

Frontman Jurre Otto was jarig op de avond van de Hedon show, dus werd hij half in de show verrast door Guus van Foxlane en KINK-DJ Jasper Leijdens waarbij het publiek een verjaardagsliedje zong, en Jurre een taart kreeg.

00:00
01:17

KINK IN TOUCH

Bij KINK IN TOUCH ontdek je elke maandag tot en met donderdag de beste nieuwe muziek, interviews en live sessies. Vanaf dinsdag 2 januari is de show weer terug en ontdek je meer in de avond tussen 19:00 en 23:00.

 

Datum

15 december 2023

SHARE

NU op KINK

Elephant

Reptile Zoo

Gedraaid op KINKOpen

Stuur ons een berichtje