Stuur ons een berichtje

Dit is de KINK-tattoo van Chantal!

KINK-luisteraar Chantal laat er vanaf nu geen twijfel meer over bestaan waar ze graag naar luistert: ze loopt rond met een heuse KINK-tattoo op haar arm!

Het begon allemaal met 'American Slang' van The Gaslight Anthem. KINK-dj Michiel Veenstra draaide dit nummer laatst en toen liet Chantal weten dat dit nummer haar destijds inspireerde de namen van haar kinderen te laten tatoeëren door de lyric I got your name tattooed inside of my arm.

Michiel belde haar en vroeg haar in het gesprek naar wat de volgende tattoo zou worden en stelde bij wijze van grap een KINK-tattoo voor. Chantal reageerde lacherig maar niet afwijzend - en vervolgens meldde zich The Shop Tattoo All Stars uit Veenendaal met het aanbod dit kosteloos doen. Er werd een nachtje over geslapen en toen was het op naar Veenendaal!

00:00
04:31

De terugkeer van KINK heeft voor Chantal een diepere betekenis dan zomaar een radiostation: acht jaar geleden kwam ze bijna om het leven bij een zwaar verkeersongeluk. In de langdurige revalidatie bleek dat er een hersenbeschadiging was opgetreden waardoor ze niet langer dan tien minuten naar muziek kon luisteren: een ramp, want daarvoor leefde ze voor concerten en muziek. "Inmiddels gaat het weer goed en nu is er ook nog eens KINK,  dat de hele dag mijn favoriete muziek draait. Het komt allemaal samen zo", aldus Chantal.

Datum

14 februari 2020

SHARE

NU op KINK

Faithless

Insomnia

Gedraaid op KINKOpen

Stuur ons een berichtje