Stuur ons een berichtje

Deze zondag: Alternatieve Hella Mega Tour

Inmiddels is het verdrietige nieuws dat we deze zomer concert- en festivalloos moeten doorbrengen al een beetje ingedaald. Natuurlijk is het nog steeds ontzettend balen en daarom heeft KINK besloten de festival- en concertzomer toch een beetje door te laten gaan met deze zondag: Alternatieve Hella Mega Tour!

HELLA MEGA TOUR

Zondag 14 juni zouden Green Day, Fall Out Boy en Weezer samen naar Groningen afreizen voor een legendarische show in het Stadspark. Helaas gaat dat ook niet door, maar KINK is er wel voor jou met een Alternatieve Hella Mega Tour! Zondagavond tussen 21:00 - 00:00 uur host Michiel Veenstra een alternatieve variant van de gave show. Zo hoor je in die vier uur heel veel livemuziek van de drie verschillende artiesten, spreekt hij met bezoekers die eigenlijk op dat moment in het Stadspark hadden moeten staan en daarmee is KINK de ideale opvangservice als jij het event moet missen. 

ALTERNATIEVE LIVEZOMER

Daar waar normaal gesproken een festival zou zijn, organiseren wij een alternatieve variant op KINK. Hoe zo’n alternatief festival eruit komt te zien verschilt per festival. Denk aan heel veel (live)muziek, exclusieve gesprekken met artiesten en een opvangservice voor iedereen die de livezomer dit jaar mist. Dus bereid je vast voor, zet je tentje op in de tuin en vier met KINK de Alternatieve Livezomer.

Datum

10 juni 2020

SHARE

NU op KINK

Blur

Coffee & TV

Gedraaid op KINKOpen

Stuur ons een berichtje