Stuur ons een berichtje

Deze week nieuwe op KINK: Foxygen, Fil Bo Riva, Editors en Cassia

Elke week hoor je weer veel nieuwe muziek voorbij komen op KINK. Deze week hoor je onder andere nieuwe muziek van Cassia, Editors, Fil Bo Riva en Foxygen!

Cassia - Replica
Je hebt 'Small Spaces' van Cassia al vaak voorbij kunnen horen komen op KINK, het was namelijk de KINK XL. Nu is het tijd voor een nieuwe single, 'Replica', de titeltrack van het debuutalbum van de band. Vorige week maandag was de band nog te gast in KINK Rush Hour waar ze de track al akoestisch speelden. Wij kunnen niet wachten op het debuutalbum! Het komt uit op 5 april 2019.

Foxygen - Face The Facts
Twee jaar geleden bracht Foxygen voor het laatst nieuwe muziek uit, en je zou ze kunnen kennen van de track 'Shuggie'. Nu is er een nieuw album aangekondigd voor eind april, en zijn er twee nieuwe singles uit. Inclusief een lekker pianootje en de nodige synths. Face The Facts kun je deze week voorbij horen komen op KINK.

Fil Bo Riva - Radio Fire
De Italiaanse singer songwriter Fil Bo Riva gaat lekker. Vorig jaar speelde hij al in een uitverkocht Bitterzoet, en begin mei kun je 'm live gaan zien in de Tolhuistuin in Amsterdam. Zijn debuutalbum 'Beautiful Sadness' kwam vorige week uit, en naast de track 'Gorilla' is daar nu 'Radio Fire' van uitgebracht als nieuwe single. Bij ons gaat het vuurtje ook branden op de radio.

Editors - Barricades (Blanck Mass Sessions)
Editors komt met een speciale versie van het album Violence voor Record Store Day. Een groot deel van de tracks kun je nu in een andere versie horen, namelijk die van Blanck Mass. Editors vroeg hem in eerste instantie om het album te mixen, maar het was toch te experimenteel voor de band. Nu is het toch als speciale versie uitgebracht, inclusief een extra track: Barricades!

Op zoek naar nog meer nieuwe muziek? Elke maandag staat er op alle streamingsplatforms een nieuw een nieuwe Brand New KINK playlist klaar!

Datum

1 april 2019

SHARE

NU op KINK

Metallica

Enter Sandman

Gedraaid op KINKOpen

Stuur ons een berichtje