Stuur ons een berichtje

Nathan Reinds

Deze week nieuw op KINK: Thom Yorke. FEET en The Academic

Elke week hoor je weer een frisse lading nieuwe muziek op KINK, maar wat is het nou allemaal? Vanaf nu hoor je nieuwe muziek van onder andere Thom Yorke, FEET en The Academic op de radio.

Jack Peñate - Prayer

Het is tien jaar geleden dat singer-songwriter Jack Peñate’s tweede album Everything Is New verscheen. Daarna werd het stil rond deze Engelsman met Spaanse roots. Peñate nam zijn tijd om wat te experimenteren met songs en productietechnieken. Ook werkte hij samen met David Byrne voor het album American Utiopia.
Voor deze nieuwe single zocht hij hulp bij producer Inflo die we kennen van zijn werk met The Kooks, Belle & Sebastian, Jungle en Michael Kiwanuka. Hij scheef deze song over hoop voor zijn vrienden en familie. 

The Academic - Aftertaste

Een tweede fijne single achter elkaar van The Academic! Na SUPERLIKE is er nu AFTERTASTE. De band heeft nog geen album aangekondigd, dus het zou zomaar kunnen dat dit twee fijne 'tussendoor liedjes' zijn. In november gaat The Academic weer op tour door Engeland, en ze hebben beloofd begin volgend jaar weer naar Nederland te komen. We can't wait!

FEET - Petty Thieving

Alweer het vierde nummer van hun debuutalbum What’s Inside Is More Than Just Ham, dat op 4 oktober uitkomt.
Petty Thieving is een grote favoriet bij de fans sinds de band eind 2017 op eerste gigs al een vroege versie van de track uitvoerden.

Thom Yorke - Traffic

Op Down the Rabbit Hole maakte Thom Yorke onlangs nog grote indruk met zijn live optreden waar hij veel nieuwe nummers van Anima speelde. Traffic is openingsnummer van de plaat, er kan zelfs een beetje gedanst worden. Maar niet te blij ofzo.

Meer nieuwe muziek? Elke avond hoor je tussen 23:00 en 00:00 Met Het OOR Op Morgen op KINK, een uur lang de beste nieuwe muziek en er staat ook wekelijks een verse Brand New KINK playlist klaar.

Datum

23 september 2019

SHARE

NU op KINK

Bjork

Hyperballad

Gedraaid op KINKOpen

Stuur ons een berichtje