Stuur ons een berichtje

Deze week nieuw op KINK: Stereophonics, Dominic Fike en Clairo

Elke week hoor je weer een frisse lading nieuwe muziek op KINK, maar wat is het nou allemaal? Vanaf nu hoor je nieuwe muziek van onder andere Dominic Fike, Clairo en Stereophonics op de radio.

Stereophonics - Fly like an eagle
Een poosje weggeweest, maar aan het vertrouwde geluid van deze single te horen voelen de heren daar zelf ook niks van. Eerste single van een nieuw album, dat in oktober verschijnt.

Dominic Fike - 3 Nights
Billie Eilish en BROCKHAMPTON zijn fans van deze 22-jarige rapper uit Florida. Autodidact op de gitaar sinds jonge leeftijd, spendeerde het leeuwendeel van de laatste jaren met het schrijven van bakken vol liedjes, waarvan hij een deel op de wereld losliet met de EP Don’t Forget About Me, Demo’s, die eind vorig jaar uitkwam. Dit nummer is sindsdien aan een gestage opmars bezig rond de hele wereld.

Billie Eilish - All the good girls go to hell
Iedereen die even ging kijken bij het fenomeen op Lowlands weet genoeg: dit is er echt eentje. Niet gefabriceerd, oprecht en echt anders. Single nummer zoveel van het album, vanaf deze week te horen op KINK.

Clairo - Sofia
Na Bags de tweede single die we op KINK draaien van Clairo, een eerbetoon aan Same-sex-couples EN verliefdheden op celebrities. Clario noemt in dit aanstekelijke nummer onder andere Coppola en Vergara — bekende Sofia’s, inderdaad.

Lian Ray - Rose
De Franse singer-songwriter Lian Ray kondigde begin deze maand zijn debuutalbum aan. Samen met de aankondiging wordt ook de nieuwe single 'Rose' uitgebracht. Het nummer is het middelpunt en het titelnummer van het debuutalbum, dat op 22 november 2019 wordt uitgebracht.
Single ‘Rose’ kristalliseert het hele concept achter het debuutalbum, als een losse hommage aan de ultra-Frans klinkende Melody Nelson van Serge Gainsbourg.

Datum

2 september 2019

SHARE

NU op KINK

R.E.M.

Imitation of Life

Gedraaid op KINKOpen

Stuur ons een berichtje