Stuur ons een berichtje

Deze week nieuw op KINK: Sports Team, The Faim, Chemical Brothers en Foals.

Elke week voegen we weer veel nieuwe muziek toe aan de playlist van KINK. Deze week hoor je nieuwe muziek van Sports Team, The Faim, Foals en Chemical Brothers.

Sports Team - M5
Sports Team was 1 van de sensaties op Eurosonic dit jaar. De band heeft al veel live ervaring in thuisland Engeland, en wordt door veel muziekplatforms getipt als 'dezenieuwebandmoetjegehoordhebben'. De nieuwe EP van de band staat gepland voor 5 maart. De clip van 'M5' is ook heerlijk, trouwens!

Foals - On The Luna
KINK was er snel bij: de nieuwe track van Foals kwam afgelopen donderdag om 20:30 uit, en om 20:33 heb je 'm al op de radio kunnen horen. Dit jaar komen er maar liefst twee albums van de band aan, en een show in Paradiso en op Down The Rabbithole. Naast Exits is dit de tweede single van Foals van dit jaar.

The Faim - Fire
De Australische band The Faim klapte vorig jaar ineens door met de track 'Summer Is A Curse', die inmiddels al 8 miljoen keer is beluisterd op Spotify. Op de dag dat het nieuwe KINK de aftrap had, 1 februari, kwam de band met de nieuwe single 'Fire'. De heren kwamen pasgeleden lunchen in KINK Break met Jasper Leegwater. Het interview kun je hier terugzien.

The Chemical Brothers - Got To Keep On
Als je de KLUB KINK podcast al beluisterd hebt, herken je deze track al. Chemical Brothers zijn terug. Het album komt op 12 april uit, en deze week kun je Got To Keep On alvast ontdekken op KINK.

Meer nieuwe muziek ontdekken? Check dan elke week de Brand New KINK playlist op Deezer, Spotify, Apple Music en Youtube.

Datum

18 februari 2019

SHARE

NU op KINK

System Of A Down

Lonely Day

Gedraaid op KINKOpen

Stuur ons een berichtje