Stuur ons een berichtje

Deze week nieuw op KINK: Sports Team, Miles Kane, Muse en Fangclub

Elke week hoor je een verse lading nieuwe muziek op KINK. Deze week kun je de nieuwste tracks van Sports Team, Miles Kane, Muse en Fangcbub ontdekken.

Sports Team - Here It Comes Again
Deze week mag Sports Team zich de langstgenoteerde hit in de Outlaw 41 noemen. Met M5 staan ze al 17 weken in de lijst. Nu is het tijd voor de opvolger: Here It Comes Again. Volgens velen het hoogtepunt van Best Kept Secret. Je kunt de band de komende tijd zien op Losse Ends en Rock Werchter, in september komen ze terug voor shows in Hengelo, Rotterdam en het Misty Fields festival.

Miles Kane - Can You See Me Now
Nieuwe muziek van Miles Kane! En wat voor een muziek. Hij keert op 'Can You See Me Now' terug naar zijn Rock 'n' Roll roots. 'We zijn altijd bezig met de zoektocht naar verbetering, ik denk dat we dat spelletje nooit uitspelen. Maar ik ben gefascineerd door die zoektocht. Je wordt nooit wakker dat je denkt: ik ben nu 100% compleet. Het is een track over zelfverzekerdheid over hoe je op dit moment bent in je leven, en ik wilde het gewoon uitbrengen', vertelde Miles Kane tegen Jasper Leijdens op Pinkpop.

00:00
00:00

Muse - Get Up And Fight
Binnenkort is Muse weer in Nederland. Op 27 juni 2019 staat de band samen met SWMMRS en Andy Burrows in het Goffertpark, Nijmegen met hun 'Simulation Theory Tour’. Om dat te vieren is er na 'Pressure', 'Something Human', 'Thought Contagion' en 'Dig Down' een nieuwe single van het album van vorig jaar gekozen. 'Get Up And Fight'.

Fangclub - Nightmares
Veel KINK-luisteraars zagen deze band afgelopen dinsdag het voorprogramma verzorgen van Smashing Pumpkins in AFAS Live - and they liked it! De band was ook al een verborgen pareltje op Vestrock. Vanaf deze week hoor je de band ook op KINK voorbij komen.

Op zoek naar NOG meer nieuwe muziek? Dagelijks hoor je tussen 23-00u Met Het OOR Op Morgen (en daarna als podcast) en wekelijks is er een ververste Brand New KINK playlist klaar.

Datum

17 juni 2019

SHARE

NU op KINK

Flogging Molly

If I Ever Leave This World Alive

Gedraaid op KINKOpen

Stuur ons een berichtje