Stuur ons een berichtje

Deze week nieuw op KINK: Sharon van Etten, Fokko, Belle & Sebastian en Flume

`Elke week kun je weer nieuwe muziek ontdekken op KINK. Deze week zijn die ontdekkingen onder andere Sharon van Etten, Fokko, Belle & Sebastian en Flume & London Grammar.

Sharon van Etten - Comeback Kid
De single 'Seventeen' van Sharon van Etten heb je al regelmatig voorbij kunnen horen komen op KINK, en nu is het tijd voor de volgende single van haar album 'Remind Me Tomorrow'. Eerder dit jaar speelde Sharon al een stijf uitverkochte show in Paradiso, en nu is ze de 'Comeback Kid', en komt ze terug voor een show op Lowlands.

Fokko - Wendy
Op zijn nieuwe single gaat Fokko old-school! De track klinkt alsof 'ie zo uit een oude Nintendo Game Boy game komt, en daar heeft hij iets op bedacht: zijn eigen Nintendo Game Boy spel! Speciaal voor zijn nieuwe single Wendy heeft hij een spel laten ontwikkelen die je ook echt kunt kopen. Moet je natuurlijk wel zo'n oud console hebben liggen of even kopen. In de clip hieronder zie je alvast een preview van het spel.

Belle & Sebastian - Sister Budha
Voor de film 'Days Of The Bagnold Summer' van Simon Bird (maker van Inbetweeners) heeft Belle & Sebastian de soundtrack gemaakt. De film komt pas in 2020 uit, maar de soundtrack ervan kom al uit op 13 september. De eerste track die we kunnen horen is 'Sister Budha'.

Flume & London Grammar - Let You Know
Een fijne samenwerking! De dansende klanken van Flume, en de loepzuivere stem van Hannah Reid van London Grammar. Later dit jaar zal Flume een show spelen in AFAS Live.

Nog meer nieuwe muziek ontdekken? Dagelijks hoor je tussen 23:00 - 00:00 op KINK 'Met Het OOR Op Morgen', een uur lang de beste nieuwe muziek van dit moment (en daarna als podcast) en er staat wekelijks een verse Brand New KINK playlist klaar.

Datum

8 juli 2019

SHARE

NU op KINK

Fontaines D.C.

In The Modern World

Gedraaid op KINKOpen

Stuur ons een berichtje