Stuur ons een berichtje

Deze week nieuw op KINK: Nilüfer Yanya, Simple Creatures, Courtney Barnett en Fontaines D.C.

Elke week kun je weer nieuwe muziek ontdekken op KINK, deze week hebben we onder andere Nilüfer Yanya, Fontaines D.C., Courtney Barnett en LIFE toegevoegd aan de playlist.

Nilüfer Yanya - Baby Blu
De naam van de vierentwintig jarige Nilüfer Yanya gaat al een paar jaar rond in de muziekwereld. Een paar jaar geleden speelde ze al eens op Eurosonic, en eerder dit jaar verzorgde ze het voorprogramma van Interpol in TivoliVredenburg. Nu is haar debuutalbum Miss Universe uit, en speelt ze de komende tijd een aantal shows in Nederland.

Fontaines D.C. - Liberty Belle
Het album van de Ierse band Fontaines D.C. is eindelijk uit! Ze stelden het al helemaal aan je voor in Release Rundown (hier te beluisteren trouwens), en de KINK XL Big heb je al kunnen horen op de radio. Vanaf nu hoor je van het album Dogrel ook Liberty Belle op de radio.

Courtney Barnett - Everybody Here Hates You
Een cadeautje voor Record Store Day! Courtney Barnett bracht een aantal nieuwe tracks uit, waaronder Everybody Here Hates You. 
Op deze single gaat de zangeres de strijd aan met haar eigen onzekerheden. Dit jaar komt ze weer naar Nederland voor een show, tijdens het 'Once In A Blue Moon Festival' kun je Courtney Barnett live zien in het Amsterdamse Bos.

Simple Creatures - Drug
Wat krijg je als je Mark Hoppus van Blink-182 in de studio zet met Alex Gaskarth van All Time Low? De nieuwe supergroep: Simple Creatures! Samen met Zakk Cervini, waarmee Blink-182 en All Time Low allebei gewerkt hebben maakten ze een EP, Strange Love waar de track 'Drug' vanaf komt. Vanaf deze week hoor je 'm op KINK!

Nog meer nieuwe muziek ontdekken? Elke maandag staat er een nieuwe Brand New KINK playlist klaar!

Datum

22 april 2019

SHARE

NU op KINK

System Of A Down

Lonely Day

Gedraaid op KINKOpen

Stuur ons een berichtje