Stuur ons een berichtje

Deze week nieuw op KINK: muziek van Tape Toy, Car Seat Headrest en Squid

Elke week kun je op KINK weer veel nieuwe muziek ontdekken. Maar wat is nou wat? Deze week hoor je o.a. nieuwe muziek van Tape Toy, Squid en Car Seat Headrest!

AVALANCHES & RIVERS CUOMO & PINK SIIFU - RUNNING RED LIGHTS

Na jaren is Avalanches eindelijk terug! Eerst kwam er al een samenwerking met Bloor Orange en nu met niemand minder dan Rivers Cuomo - de frontman van Weezer! De band staat gepland om te spelen op Best Kept Secret. 

AWOLNATION & ALICE MERTON - THE BEST 

Nog zo'n goede, onverwachte combinatie. Alice Merton scoorde een aantal jaar terug ee hit met 'No Roots' en Alwonation met 'Sail.' Die kravhten zijn nu gebundeld op 'The Best.' 

CAR SEAT HEADREST - MARTIN

1 mei komt Car Seat Headrest met het nieuwe album: Making a Door Less Open. Op de eerste twee singles rammelt de band iets minder en is het meer catchy geworden. 

TAPE TOY - YOU'LL NEVER WALK ALONE

Speciaal voor KINK zijn de leden van Tape Toy allemaal hun eigen kamerstudio ingedoken om een eigen versie van 'You'll Never Walk Alone' op te nemen - en wat voor 1!

SQUID - SLUDGE

Na 'The Cleaner' is Squid terug op een nieuw label en dat wordt gevierd met een nieuwe single. 'Sludge' ga je voorbij horen komen in de avonduren!

Datum

28 maart 2020

SHARE

NU op KINK

Stone Roses

I Wanna Be Adored

Gedraaid op KINKOpen

Stuur ons een berichtje