Stuur ons een berichtje

Deze week nieuw op KINK: muziek van Tame Impala, Circa Waves en Queen's Pleasure

Elke week hoor je weer een frisse lading nieuwe muziek op KINK, maar wat is het nou allemaal? Vanaf nu hoor je nieuwe muziek van onder andere Tame Impala, Circa Waves en Queen's Pleasure!

CIRCA WAVES - MOVE TO SAN FRANSICO

Inmiddels is Circa Waves al veel verder dan die ene 'T-Shirt Weather' hit. De band uit Liverpool bracht vorig jaar een geweldig album uit waar we al onder andere 'My Myself & Hollywood' en 'Movies' hebben gedraaid, 'Jacqueline' was KINK XL maar deze single is ook weer geweldig! 2 grote EP’s vormen Happy/Sad waarvan het Happy deel net is uitgekomen.

TAME IMPALA - LOST IN YESTERDAY

Nog een maand wachten dan komt eindelijk het nieuwe album van Tame Impala uit. We hebben er even op moeten wachten, maar soms is dat goed. Tim Op Het Broek heeft het album al gehoord, en is erg enthousiast. Zodra het album uit is hoor je een uitgebreide Release Rundown uitzending waarin Tim het album met Kevin Parker doorneemt. 

QUEEN'S PLEASURE - BIG BOYS LOAN

Dit was volgens Tessa Mol en Bas van Dalen al 1 van de tofste namen van de Popronde 2019. Maar er was lange tijd geen single uit. Begin december draaide Tessa 'Big Boys Loan' al een weekje in Vitamine K, en nu, met Eurosonic/Noorderslag op komst ga je deze track extra vaak op KINK horen.

EASY LIFE - DEAD CELEBRITIES

Nummer twee in de lijst van BBC, Sound Of 2020. De band uit Leicester staat op 2 april in Bitterzoet in Amsterdam - en verwacht muziek zoals de naam van de band klinkt: Easy Life. Heerlijke, relaxte muziek.

Datum

12 januari 2020

SHARE

NU op KINK

Tom Petty & The Heartbreakers

Learning To Fly

Gedraaid op KINKOpen

Stuur ons een berichtje