Stuur ons een berichtje

Deze week nieuw op KINK muziek van: Pearl Jam, Biffy Clyro en Slipknot

Elke week hoor je een frisse lading nieuwe muziek op KINK, maar wat is het nou allemaal? Vanaf nu hoor je nieuwe muziek van onder andere Biffy Clyro, Pearl Jam en Slipknot.

BIFFY CLYRO - INSTANT HISTORY

Biffy Clyro = back! Vorig jaar kwam de band nog met een eigen film en soundtrack en nu met nog meer nieuwe muziek! Al een aantal weken werd er geteased naar 'Instant History' en eindelijk is ;ie er dan!

SPORTS TEAM - HERE'S THE THING

Deze week is dan eindelijk het debuutalbum van Sports Team aangekondigd. 3 april komt Deep Down Happy uit en met de nieuwe single heeft de band er direct weer een hit bij. Op 'Here's The Thing' hoor je niet alleen zanger Alex Rice zingen, maar ook gitarist Rob Knaggs doet een stukkie mee! De band is deze zomer lekker vaak te zien in Nederland. 

PEARL JAM - SUPERBLOOD WOLFMOON

Eerst moest je je telefoon via een Pearl Jam-app op de maan richten, maar nu kan je 'm ook zonder al te veel moeite horen! De langverwachte plaat van Pearl Jam komt volgende maand uit!

SLIPKNOT - SPIDERS

Vorig jaar kwam het album We Are Not Your Kind uit van Slipknot. Na de Ziggo Dome show van de band van vorige maand is het hoogtijd dat je 'Spiders' nu voorbij hoort komen op de radio. 

ARLO PARKS - EUGENE

Dit jonge talent is al te vinden in de lijst van BBC met de talenten van 2020 die je in de gaten moet houten, ook gaf ze mooie shows op Eurosonic in Groningen begin dit jaar en haar vorige singles kwamen al regelmatig voorbij op KINK. Nu is Arlo Parks terug met een nieuwe single, een show in Bitterzoet en een videoclip die gemaakt is door Loyle Carner. 

JACK GARRATT - TIME

Bombastisch en groots, zo klinkt de nieuwe single van Jack Garratt. 2 maart geeft hij een show in Bitterzoet in Amsterdam en deze wil je niet missen!

Datum

21 februari 2020

SHARE

NU op KINK

Linkin Park

The Emptiness Machine

Gedraaid op KINKOpen

Stuur ons een berichtje