Stuur ons een berichtje

Deze week nieuw op KINK: muziek van Inhaler, Equal Idiots en All Time Low

Elke week hoor je een frisse lading nieuwe muziek op KINK, maar wat is het nou allemaal? Vanaf nu hoor je nieuwe muziek van onder andere Inhaler, Equal Idiots en All Time Low!

INHALER - WE HAVE TO MOVE ON

En weer een geweldige single van Inhaler! Ze speelden deze als opener van de set op ESNS en in de Melkweg, ook kwamen ze langs bij Michiel Veenstra in de ochtend. Deze band zit inmiddels al diep in het KINK DNA, dus ook de nieuwe single ga je voorbij horen komen!

ALL TIME LOW - SOME KIND OF DISASTER

Ze zijn terug! Het heeft even geduurd wan thet laatste album, Last Young Renegade, stamt alweer uit 2017, maar met 'Some Kind Of Disaster' zet de band zichzelf weer op de kaart. Of het een voorbode is voor een nieuwe plaat of EP is nog onbekend, maar dit begin is al erg fijn!

VISTAS - SUCKER

Ze hebben al veel getoerd met onder andere Circa Waves, alle festivals in thuisland Schotland en Engeland zijn bijna al afgevinkt, en nu is het tijd voor de volgende stap. Na de Hello EP van vorig jaar is er nu nieuwe muziek in de vorm van 'Sucker'. 

WORKING MEN'S CLUB - TEETH

Onder de radar draait Working Men's Club al bijna een jaar mee op KINK. Tim Op het Broek draaide het al als wisselend contact, en in Brand New KINK werd het al getipt bij Jasper Leijdens door Willem Smit van Canshaker Pi en Personal Trainer. Zeker nu na alle geweldige shows op ESNS een mooi moment om deze band nog breder te laten horen. 

EQUAL IDIOTS - 16

België staat bol van geweldige gitaarbands. Equal Idiots is daar één van . In 2017 kwam het debuutalbum van deze band uit en er wordr gewerkt aan een nieuwe plaat. '16' is daarvan het eerste wapenfeit!

GENGAHR - HEAVENLY MAYBE

2 maart staat Gengahr in Paradiso. In Engeland gaat het nu al hard met de band, waar 'Heavenly Maybe' al toegevoegd is aan de playlist van BBC Radio 1. We kijken uit naar de show!

Datum

24 januari 2020

SHARE

NU op KINK

Black Keys, The

Beautiful People (Stay High)

Gedraaid op KINKOpen

Stuur ons een berichtje