Stuur ons een berichtje

Deze week nieuw op KINK: muziek van Green Day, Sea Girls en Lana Del Rey

Elke week hoor je een frisse lading nieuwe muziek op KINK, maar wat is het nou allemaal? Vanaf nu hoor je nieuwe muziek van onder andere Green Day, Sea Girls en Lana Del Rey!

GREEN DAY - OH YEAH!

Het is nog een maand wachten op het Father Of All... album van Green Day, maar de band verblijd ons alsnog met een voorproefje in de vorm van een nieuwe single. Classic Green Day sound!

SEA GIRLS - READY FOR MORE

En of we dat zijn! Sea Girls staat al sinds afgelopen zomer op de radar bij KINK en met de shows op komst in Paradiso, Rotown en Doornroosje start de band het jaar goed met een geweldige single. 

MURA MASA & ELLIE ROWSELL - TEENAGE HEADACHE DREAMS

De samenwerkingen op het nieuwe album van Mura Masa zijn niet mis. Clairo, Slowthai, Georgia en Ellie Rowsell, zangeres van Wolf Alice. Binnenkort staat Mura Masa in AFAS Live!

THE VICES - SLY SMILED BERLIN CHILD

Muziek van eigen bodem! Tijdens de Popronde heeft The Vices al flink wat shows gespeeld, en ook op Eurosonic kwam de band buurten bij KINK!

LANA DEL REY - VENICE BITCH

Het album Norman Fucking Rockwell van Lana Del Ray scoort nog steeds als een malle. Binnenkort staat ze in de Ziggo Dome en ter voorbereiding van de show is er een nieuwe single van het album gekozen: 'Venice Bitch' 

Datum

20 januari 2020

SHARE

Stuur ons een berichtje