Stuur ons een berichtje

Deze week nieuw op KINK: muziek van Glass Animals, Gorillaz en The Howl and The Hum

Elke week hoor je een frisse lading nieuwe muziek op KINK, maar wat is het nou allemaal? Vanaf nu hoor je nieuwe muziek van onder andere Glass Animals, Gorillaz en The Howl & The Hum!

GORILLAZ - DÉSOLÉ (FT. FATOUMATA DIAWARA)

Na het opzwepende 'Momentary Bliss' met Slaves en slowthai heeft Gorillaz een tweee track van hun Song Machine uitgebracht: nog niet het min of meer al geteasde duet met Tame Impala, maar met de uit Mali afkomstige Fatoumata Diawara. Een heerlijke mellow track met een in het Frans zingende Damon Albarn.

THE HOWL & THE HUM - UNTIL I FOUND A ROSE

Vorig jaar op Lowlands, dit jaar op Eurosonic (onder andere op het KINK-feestje in USVA): deze Britse band heeft alles in zich om heel groot te worden. 'Hall Of Fame' was a KINK XL en deze gloednieuwe single beleefde de wereldpremière bij op KINK bij Tim Op het Broek. 

GERRY CINNAMON - WHERE WE'RE GOING

Jasper Leijdens is al een poos groot fan en bij elke draaibeurt melden zich nieuwe liefhebbers. In thuisland Schotland verkoopt Gerry Cinnamon al stadions uit en het lijkt een kwestie van tijd voor de rest van Europa voor de bijl gaat. Op 10 april komt zijn nieuwe album, The Bonny, uit. 

ELBOW - MY TROUBLE

Deze single is, net als bijvoorbeeld 'Empires' terug te vinden op het huidige album van de band - Giants Of All Sizes. Op 24 maart speelt de band (KINK Presents!) in Ziggo Dome, Amsterdam. 

GLASS ANIMALS - YOUR LOVE (DEJA VU)

Na een ongeluk van de drummer moest Glass Animals het gedwongen een poos rustig aan doen, maar ze zijn terug! Na een song met Denzel Curry is dit de eerste echte single. Je kan de band deze zomer ook nog op Lowlands zien!

Datum

29 februari 2020

SHARE

NU op KINK

Shawn Mullins

Lullaby

Gedraaid op KINKOpen

Stuur ons een berichtje