Stuur ons een berichtje

Deze week nieuw op KINK: muziek van DMA's, The Magic Gang en Pottery

Elke week hoor je een frisse lading nieuwe muziek op KINK, maar wat is het nou allemaal? Vanaf nu hoor je nieuwe muziek van onder andere DMA's, King Princess & The Magic Gang.

DMA'S - LIFE IS A GAME OF CHANGING

De sound van DMA's werd op het vorige album vergeleken met Oasis en ook wel de klassieke Britpop-sound, maar de nieuwe muziek van deze Aussies gaat werkelijk alle kanten op. Van het rustige 'Silver' wat we al een tijdje draaien tot een New Order/Pet Shop Boys-achtige sound op deze track!

KING PRINCESS - OHIO

Op het ene moment staat King Princess in het voorprogramma van The Strokes en op het andere moment doet de Amerikaanse zangeres datzelfde voor Harry Styles. Dat laat wel zien hoe de muziek van King Princess eigenlijk overal tussen past. Op de deluxe versie van Cheap Queen vind je deze gave track terug!

THE MAGIC GANG - THINK

Feel good indie rock - zo kun je de sound van The Magic Gang omschrijven. De band zegt dat ze enorm beïnvloed zijn door Weezer en dat hoor je! 

POTTERY - TEXAS DRUMS

Getekend op het label van onder andere Fontaines D.C.! Pottery kan je dit jaar zien op Best Kept Secret festival en deze show wil je niet missen!

Datum

14 februari 2020

SHARE

NU op KINK

Personal Trainer

Round

Gedraaid op KINKOpen

Stuur ons een berichtje