Stuur ons een berichtje

Deze week nieuw op KINK: muziek van Declan McKenna, Hayley Williams en Gorillaz

Elke week hoor je een frisse lading nieuwe muziek op KINK, maar wat is het nou allemaal? Vanaf nu hoor je nieuwe muziek van onder andere Gorillaz ft. slowthai `& Slaves, Declan McKenna en Hayley Williams.

CAGE THE ELEPHANT & IGGY POP - BROKEN BOY

Afgelopen jaar kwam het album Social Cues uit van Cage The Elephant met deze als albumopener. Nu is er een nieuwe versie met niemand minder Iggy Pop!

DECLAN MCKENNA - BEAUTIFUL FACES

Vorig jaar hebben we 'British Bombs' al vaak gedraaid op KINK, gelukkig is er nu meer! 'Beautiful Faces' is zijn nieuwe single en in mei kunnen we dan eindelijk zijn McKenna's nieuwe album verwachten! 

GORILLAZ FT. SLOWTHAI & SLAVES - MOMENTARY BLISS

Wat een combinatie! Gorillaz zoekt slowthai en Salves op in een nieuw project: 'The Song Machine.' Er gebeurt zoveel in deze track. Het is punk, ska en soms een beetje Blur! Dit klinkt nu al als een live-anthem. 

WHITE REAPER - MIGHT BE RIGHT

Deze band komt mee als voorprogramma van Pearl Jam richting de Ziggo Dome. 'Might Be Right' heb je al een weekje kunnen horen bij Michiel - en nu komt de track ook de rest van de dag voorbij. 

BRADLY DRAWN BOY - IS THIS A DREAM?

Het heeft zo'n 7 jaar geduurd, maar Badly Drawn Boy is terug! Zijn nieuwe single 'Is This A Dream?' is direct alweer een pareltje en hoor je in de avond van KINK! 

HAYLEY WILLIAMS - LEAVE IT ALONE

Paramore's Hayley Williams pakt door! Naar haar 'Simmer' van pasgeleden is er nu alweer een opvolger: 'Leave It Alone'. Nog mooier dan de vorige single en ook deze hoor je in de avond op KINK voorbij komen!

Datum

31 januari 2020

SHARE

NU op KINK

Radiohead

Exit Music (For A Film)

Gedraaid op KINKOpen

Stuur ons een berichtje