Stuur ons een berichtje

Deze week nieuw op KINK: muziek van Declan McKenna, DMA's en The Streets

Elke week kun je op KINK weer veel nieuwe muziek ontdekken. Maar wat is nou wat? Deze week hoor je o.a. nieuwe muziek van Declan McKenna, The Streets en DMA's.

ALFIE TEMPLEMAN - HAPPINESS IN LIQUID FORM

Deze man is nog maar 17 jaar, maar maakt (heeft ie tijdens ESNS gezegd) zo’n 500 tracks per jaar. Deze single is gemaakt samen met Justin Young, de zanger van The Vaccines

DMA's - THE GLOW

De titeltrack van het uitgestelde album van DMA’s. Aan alles is te horen dat de band op dit album de volgende stap gaat maken. Grootser dan tot nu toe!

DECLAN MCKENNA - THE KEY TO LIFE ON EARTH

Inclusief fenomenale videoclip! Als je de serie The End Of The F***ing World (een enorme aanrader!) gezien hebt, weet je dat hoofdrolspeler Alex Lawther lijkt op Declan McKenna. Nu zijn ze samen te zien in de clip bij dit nummer.

THOMAS AZIER - ENTERTAINMENT

Het afgelopen jaar heeft Thomas Azier zich weer in de studio opgesloten om nieuwe muziek te maken. Hij komt de studio uit met 'Entertainment', een track die weer meer terug gaat naar de sound van zijn eerste singles.

THE STREETS & TAME IMPALA - CALL MY PHONE THINKING I'M DOING NOTHING BETTER

Op 1 april werd deze single aangekondigd, en de meest gehoorde reactie was: 1 april! De combinatie is er nu echt, inclusief een album aankondiging voor The Streets, waar ook een samenwerking met Idles op komt te staan!

Datum

17 april 2020

SHARE

NU op KINK

Caesar

Before My Head Explodes

Gedraaid op KINKOpen

Stuur ons een berichtje