Stuur ons een berichtje

Deze week nieuw op KINK: muziek van Bombay Bicycle Club, I Am Oak en Faces On TV

Elke week hoor je weer een frisse lading nieuwe muziek op KINK, maar wat is het nou allemaal? Vanaf nu hoor je nieuwe muziek van onder andere Bombay Bicycle Club, I Am Oak en Faces on TV.

Blanko - What Is Real

Deze zomer hebben we 'No Better Than Me' van Blanko al gedraaid (waar overigens ook flink op wordt gestemd voor de Playlist Of The Year), nu is er zijn debuut EP die gepresenteerd werd in een uitverkochte Melkweg. Volgend jaar volgt het album, en in de vrije keuze werd er al goed gereageerd op de nieuwe single 'What Is Real.'

Bombay Bicycle Club - Everything Else Has Gone Wrong

Een album volgend jaar en een show in de Melkweg in Amsterdam - Bombay Bicycle Club is terug! En dat is best bijzonder, want de band was zo goed als gestopt. Instrumenten verkocht, iedereen was iets anders gaan doen. Maar nu, 10 jaar na het eerste album was het toch tijd voor iets nieuws. En dat is fijn!

Faces On TV - Womba

Jasper Maekelberg van Faces On TV is een druk man. In april 2018 kwam het laatste album met Faces On TV uit, en dit jaar produceerde hij onder andere Fever voor Balthazar. Nu is er weer eigen nieuwe muziek! 11 april 2020 staat de band trouwens in de Melkweg in Amsterdam!

Alfie Templeman - Don't Go Wasting Time 

Met 'Stop Thinking (About Me)' stond Alfie Templeman al een tijdje op de radar bij KINK. Hij is nu mee als support van Sports Team in Engeland, en hij komt in januari voor een show richting Groningen voor Eurosonic. Live ook erg leuk trouwens!

I Am Oak - Tundra 

Deze track van I Am Oak heeft een tijdje geborreld. Het album Osmosis kwam al een tijdje geleden uit, en ondanks de zonnige album cover past deze track perfect bij de decembermaand. Enjoy!

Datum

9 december 2019

SHARE

NU op KINK

Florence + The Machine

Kiss With A Fist

Gedraaid op KINKOpen

Stuur ons een berichtje