Stuur ons een berichtje

Deze week nieuw op KINK: muziek van Beabadoobee, Tape Toy en The Howl & The Hum

Elke week hoor je weer een frisse lading nieuwe muziek op KINK, maar wat is het nou allemaal? Vanaf nu hoor je nieuwe muziek van onder andere Beabadoobee, Tape Toy en The Howl & The Hum!

BEABADOOBEE - SHE PLAYS BASS

In september heeft KINK-dj Jasper Leijdens deze al een week als vrije keuze gedraaid, en 'I Wish I Was Stephen Malkmus' haalde ook de playlist al. Beabadoobee is een dame uit Londen, en ze maakt alle muziek helemaal zelf. Ze is deze week ook nog eens in de longlist gezet voor de BBC Sound Of 2020!

THE HOWL & THE HUM - HALL OF FAME 

Eerder speelde deze band al twee keer op het London Calling festival (eerst in de kleine zaal, en door succes de volgende editie de grote zaal). Ook Lowlands is al gedaan en in januari gaan we The Howl & The Hum zien op Eurosonic!

TAPE TOY - CHING CHING

Zo! Tape Toy sluit het jaar lekker af. Met een uitverkochte eigen show in Paradiso Amsterdam, en een nieuwe single. Deze band is inmiddels onlosmakelijk verbonden aan KINK. Van de reveal in Groningen tot nu. KINK loves Tape Toy!

KHRUANGBIN & LEON BRIDGES - TEXAS SUN

Deze combinatie klinkt alsof ‘ie er al jaren had moeten zijn. Khruangbin speelde vorige week nog in Paradiso in Amsterdam, en de soulvolle stem van Leon Bridges maakt het plaatje compleet!

Datum

16 december 2019

SHARE

Stuur ons een berichtje