Stuur ons een berichtje

Deze week nieuw op KINK: Kita Menari, Karen O, Tusky en Loyle Carner

Elke week voegen we op KINK nieuwe muziek toe op de playlist. Deze week zijn dat onder andere Tusky, Kita Menari, Loyle Carner en Karen O & Danger Mouse.

Karen O & Danger Mouse - Turn The Light
De naam Karen O zegt je misschien niet direct iets, maar het is de zangers van de Yeah Yeah Yeahs. Samen met producer Danger Mouse (Broken Bells, Gnarls Barkley) heeft ze het album Lux Prima opgenomen. Turn The Light van dat album kun je deze week op KINK tegenkomen.

Kita Menari - Feel It All
Onlangs was Micha van Kita Menari nog op vakantie in Vietnam, waar hij een motorongeluk kreeg, zo vertelde hij pasgeleden in KINK Rush Hour. Inmiddels is hij volledig hersteld, en staat Kita Menari op 30 maart in Tivoli Vredenburg in Utrecht. De nieuwe single Feel It All ging in premiere op KINK, en hoor je vanaf deze week vaker.

Loyle Carner & Jorja Smith - Loose Ends
Eerder bracht Loyle Carner al twee singles voor zijn komende album uit, en met Loose Ends kwam daar een derde bij. En op die single doet hij het niet alleen, hij krijgt hulp van een ander opkomend talent: Jorja Smith! Zijn album Not Waving, But Drowning komt uit in april, en dan neemt hij ook op KINK zijn hele album door in Release Rundown.

Tusky - Jawbreaker 
Op 3 mei komt de nieuwe EP van Tusky, 'Love, Love, Love' uit. Daarvan is nu de derde single, Jawbreaker, uit. De band zal de support doen voor Enter Shikari in 013 op 28 maart, en je kunt ze tegenkomen op festivals als Paaspop en de Zwarte Cross.

Meer nieuwe muziek? Elke maandag staat er een verse 'Brand New KINK' playlist klaar!

Datum

25 maart 2019

SHARE

NU op KINK

Eddie Vedder

Save It For Later

Gedraaid op KINKOpen

Stuur ons een berichtje