Stuur ons een berichtje

Deze week nieuw op KINK: Hit Me Tv, Indian Askin, Gerry Cinnamon en Ten Times A Million

Elke week voegen we op KINK nieuwe muziek toe, maar wat hoor je nou eigenlijk? Deze week hoor je nieuwe muziek van Gerry Cinnamon, Indian Askin, Ten Times A Million en de comeback single van Hit Me TV

Gerry Cinnamon - Sometimes
Al jaren is Gerry Cinnamon een fenomeen in thuisland Schotland. Zijn debuutalbum 'Eratic Cinnematic' kwam daar al in 2017 uit, en was direct uitverkocht op vinyl. Ook staat hij dit jaar voor het derde jaar op rij als headliner op het 'TRNSMT' festival in Glasgow. De baas van het festival heeft gezegd dat hij nooit meer zo'n opkomst van een rijzende ster heeft gezien sinds de opkomst van Oasis in de 90's. In januari speelde de Schot al in een uitverkochte Paradiso en Melkweg, en nu komt het album opnieuw op vinyl en cd uit in Nederland, en kun je de single 'Sometimes' op KINK voorbij horen komen.

Hit Me TV - Your Head My Beat
De naam Hit Me TV zou je bekend voor kunnen komen. In 2008 speelde de band op Lowlands en tourden ze door Europa. Ook kwamen ze met een debuutalbum dat in vele reviews een hoge score kreeg. Al tien jaar lang stuurt Menno Timmerman, als A&R manager betrokken bij het succes van grote Nederlandse acts als Kensington, Krezip en Ilse de Lange, elk jaar een bericht aan de band. Soms belt hij. Hij heeft altijd dezelfde vragen. Waarom staat jullie debuutalbum niet op Spotify? Wanneer gaan jullie weer spelen? En: wanneer nemen jullie dat ene nummer op? Hij krijgt elk jaar dezelfde antwoorden: de band is uit elkaar, bezig met andere dingen, andere bands, en dat nummer..  ja, dat was een lekker nummer. 
Tot vorig jaar. Omdat de band het zat was? Omdat het tien jaar na het debuutalbum was? Omdat ze elkaar nog steeds zo graag zien? Omdat ze klagende fans over het niet te streamen debuut tegemoet wilden komen? Hoe dan ook: de vier mannen van HIT ME TV stapten achter in de auto van Menno en die bracht ze naar de studio. 
Op vrijdag 5 april 2019 bracht HIT ME TV de nieuwe single Your Head My Beat uit. Precies. Dat ene nummer. 

 

Indian Askin - For You
Na On And On en Keep It To Myself is er nu een nieuwe single van Indian Askin: For You! Ze komen allemaal van het album Another Round waar de band ook live veel mee tourt. Deze zomer staat de band op veel festivals, en dit najaar komen ze met een nieuwe clubtour langs 22 podia.

Ten Times A Million - Get It On
Je hebt de vorige single van Ten Times A Million, 'Silhouettes' al vaak kunnen horen op KINK, maar nu is het tijd voor de volgende, 'Get It On'. De band speelt veel shows, waaronder op Paaspop, en ze zijn gevraagd als voorprogramma voor twee Nederlandse shows van White Lies.

Meer nieuwe muziek? Elke maandag staat er een verse Brand New KINK playlist klaar met daarin nog veel meer nieuwe muziek.

Datum

15 april 2019

SHARE

NU op KINK

Eddie Vedder

Save It For Later

Gedraaid op KINKOpen

Stuur ons een berichtje