Stuur ons een berichtje

Deze week nieuw op KINK: G Flip, Gang Of Youths, Sum 41 en Jade Bird

Elke week staat er weer fris muzikaal bloed op de KINK playlist. Deze week hoor je onder andere nieuw op de playlist: G Flip, Sum 41, Gang Of Youths en Jade Bird.

G Flip - I Am Not Afraid
Georgia Flipo begon op jonge leeftijd met drummen en zingen, leerde vervolgens hoe je moet schrijven, opnemen en produceren. G Flip wekte haar drumkit tot leven door er een LCD-scherm in te bouwen en een gezicht te animeren. Ze noemt haar drumstel nu Je Ro Mo, naar haar drumlerares Jenny Rose Morrish. Vorig jaar moest G Flip haar optreden op London Calling helaas afzeggen, maar dit komt de in Melbourne geboren en getogen multi-instrumentalist dubbel en dwars goedmaken tijdens de komende editie. 

Sum 41 - Out For Blood
Sum 41 is helemaal terug! 3 jaar na het album '13 Voices' komt de band deze zomer met een nieuwe plaat: 'Order In Decline', naar eigen zeggen hun hardste tot nu toe. De eerste single bevat een heerlijke metalshred gitaarsolo en heet Out For Blood.

Jade Bird - Side Effects
Na I Get No Joy, Uh Huh en de ex-KINK XL Love Has All Been Done Before is er de vierde single van het debuutalbum van Jade Bird: Side Effects. Het hele album werd door Jade doorgenomen in Release Rundown, die als podcast op kink.nl staat.

Gang Of Youths - What Can I Do If The Fire Goes Out
Rauw, emotioneel en charismatisch. Dat is de Australische band Gang of Youths. Zanger Dave Le'aupepe schreef zijn eerste nummers voor zijn terminaal zieke vrouw en over zijn pogingen om zichzelf van het leven te beroven. Heftige verhalen dus. Het resulteert in krachtige liedjes die vol passie gespeeld worden. Het zal je niet verbazen dat Bruce Springsteen de grootste inpiratiebron voor Gang of Youths is. Eind 2017 stond de band met liefst drie tracks in de top 10 van de Triple J Hottest 100, DE graadmeter voor Australische alternatieve muziek. De band stond vorig jaar al op Pinkpop en Best Kept Secret en doet komende week het voorprogramma van Mumford & Sons in de Ziggodome.

Elke week nog meer nieuwe muziek checken? Elke maandag staat er een ververste Brand New KINK playlist voor je klaar.

Datum

29 april 2019

SHARE

NU op KINK

Killers

Somebody Told Me

Gedraaid op KINKOpen

Stuur ons een berichtje