Stuur ons een berichtje

Deze week nieuw op KINK: FIDLAR, Weval, Donna Blue en Within Temptation

Elke week stellen we op KINK veel nieuwe muziek aan je voor. Deze week kun je nieuwe tracks van Within Temptation, Weval, Donna Blue en FIDLAR verwachten!

Fidlar - By Myself
Bij FIDLAR gaat het alle kanten op: rock, punk en nu dus ook reggea invloeden. Can't You See heb je al vaak op KINK kunnen horen, maar By Myself kan wel eens een festival/weekend anthem worden. De clip erbij is ook briljant trouwens.

Within Temptation - Supernova
Al jaren staat Within Temptation aan de top van de metal in Nederland - en daarbuiten! Door heel Europa tourt de band, en pasgeleden kwam het album 'Resist' uit. Supernova is de derde single van het album, en heb je al in de avond van KINK kunnen ontdekken. Nu ziet de track ook het daglicht!

Weval - Heaven, Listen
Dit Amsterdamse duo wist in 2016 met de release van het titelloze debuut in 1 klap de aandacht op zichzelf te vestigen, dus de verachtingen voor opvolger The Weight - releasedatum 1 maart - zijn hooggespannen. Deze track is de eerste single van dat album en was al te horen in onze dance-podcast KLUB KINK.

Donna Blue - Get Away
En nog meer muziek uit Nederland! Het Hilversumse duo Donna Blue speelde al op de popronde en Eurosonic, en Elton John is fan. Hij liet de band horen in zijn radioprogramma. De nieuwe single, Get Away ga je deze week horen op KINK.

Meer nieuwe muziek ontdekken? Elke week staat er een verse Brand New Kink playlist klaar op je favoriete streamingplatform! 

Datum

25 februari 2019

SHARE

NU op KINK

Killers

Somebody Told Me

Gedraaid op KINKOpen

Stuur ons een berichtje