Stuur ons een berichtje

Deze week nieuw op KINK: Elbow, Bring Me The Horizon, Loyle Carner en FEET

Elke week hoor je weer een frisse lading nieuwe muziek op KINK, maar wat is het nou allemaal? Vanaf nu hoor je nieuwe muziek van onder andere Elbow, Bring Me The Horizon, Loyle Carner en FEET op de radio.

Elbow - Dexter & Sinister
Eerder vertelde Elbow al tegen Michiel op Pinkpop dat er nieuwe muziek aankomt, en dat is er nu! Dexter & Sinister is een bijna 7 minuten durende track en gaat alle kanten op. Het is een voorproefje van het album dat in oktober moet uitkomen.
Bring Me The Horizon - Sugar Honey Ice & Tea
Bring Me The Horizon pakt weer terug naar de gitaar sound! De eerdere tracks van het album AMO die we op KINK gedraaid hebben zijn een stuk meer radiovriendelijk, maar nu is het weer de gitaarsound van de band die we kennen.
Loyle Carner - Ottolenghi
Eerder hebben we op KINK al ‘Loose Ends’ van Loyle Carner en Jorja Smith gedraaid, maar deze kwam al uit, vlak voor KINK begonnen was in februari. Nu is ‘ie opnieuw uit en kunnen we ‘m toch nog meenemen. Binnenkort staat Loyle Carner op Lowlands, en later dit jaar in de Melkweg en Paradiso.
FEET - Outer Rim
Een nieuwe singl van FEET! Eerder draaiden we al Ad Blue op de radio, en nu is er een iets stevigere track uit: Outer Rim. Het klinkt nog steeds als Britpop, al zou je het nu bijna Britpunk kunnen noemen. Eind augustus staat de band op het Bruis festival in Maastricht, eind oktober komt het album.

Meer nieuwe muziek? Wekelijks is er een nieuwe BRAND NEW KINK en elke avond hoor je tussen 23-00 Met Het OOR Op Morgen, met een uur lang de beste nieuwe muziek op de radio, en daarna als podcast.

Datum

5 augustus 2019

SHARE

NU op KINK

Kaleo

Rock N Roller

Gedraaid op KINKOpen

Stuur ons een berichtje