Stuur ons een berichtje

Deze week nieuw op KINK: Dakota, SWMRS en The Kooks

Elke week hoor je nieuwe muziek op KINK voorbij komen. Deze week hebben we onder andere Dakota, SWMRS en The Kooks toegevoegd aan de playlist.

Dakota - Dreams
Het is een treurig en bijzonder verhaal. Het debuutalbum van de Nederlandse band Dakota, 'Here's The 101 On How To Dissapear' is misschien ook wel direct het laatste album. Door de psychische problemen van zangeres Lisa is het voor haar niet mogelijk om op dit moment door te gaan met de band. In KINK Kafe bij Tim op het Broek vertelden bassist Lana en gitarist Jasmine onlangs het verhaal van zangeres Lisa. Je kunt het interview van Tim met de band hier terugluisteren

SWMRS - Trashbag Baby
De punkband SWMRS is deze week in het land voor een show in de Melkweg, en later komen ze naar Belgie voor een festivalshow op Rock Werchter. Niet geheel onaardig om te vertellen: de drummer is Joey Armstrong. Ja, de zoon van Billie Joe Armstrong van Green Day. Trashbag Baby heb je afgelopen week al in de ochtend bij Michiel kunnen horen, en hoor je deze week ook de rest van de dag.

The Kooks - Pamela
Deze hele week maak je op KINK kans op kaarten voor The Kooks. De band is op 29 maart weer terug in Nederland voor een show in AFAS Live. Het album 'Let's Go Sunshine' leverde al een paar leuke liedjes op, maar 'Pamela' is toch wel het leukste wat The Kooks de afgelopen jaren heeft gemaakt.

Elke week nog meer nieuwe muziek luisteren? Beluister dan hier de Brand New Kink playlist!

Datum

4 maart 2019

SHARE

NU op KINK

Eddie Vedder

Save It For Later

Gedraaid op KINKOpen

Stuur ons een berichtje