Stuur ons een berichtje

Deze week nieuw op KINK: Cage The Elephant, Bear's Den en Balthazar

Elke week hoor je veel nieuwe muziek voorbij komen op KINK. Vanaf deze week kun je onder andere Bear's Den, Cage The Elephant en Balthazar nieuw horen.

Cage The Elephant - Ready To Let Go
Het is toch alweer vier jaar geleden dat Cage The Elephant voor het laatst met een nieuw album kwam. (Op het best leuke Unpeeled (best off) album in 2017 na dan). Tijd voor nieuw materiaal! Voor het album 'Social Clues' (release: 19 april) zoeken ze de samenwerking met Beck op. De nieuwe single 'Ready To Let Go' kun je deze week al op KINK horen.

Balthazar - Wrong Vibration
Het album 'Fever' van Balthazar is inmiddels twee weken uit, en brengt veel 'Entertainment' met zich mee. Maar er is meer: het vrolijk klinkende 'Wrong Vibration' is zo'n track waar prima op gedanst kan worden! En je kunt de band zien! De hele week win je op KINK kaarten voor de show van de band in AFAS Live! Luisteren dus.

Voor veel vaste fans van de band zal het even wennen zijn: de heren uit Engeland hebben de sound iets aangepast, waardoor het toch wat meer 'poppy' klinkt dan het oude werk. Het album 'So You Might Hear Me' komt uit op 26 april. Meezingen met dat album wordt dus wat lastig tijdens de shows op  1 april (geen grap) in de Oosterpoort in Groningen en op 2 april in Paradiso.

Verder hoor je onder andere nieuwe muziek van Fokko & Aafke Romeijn, Mumford & Sons, Mozes & The First Born, en Son Mieux op KINK. 

Nog meer nieuwe muziek? Check elke week even de Brand New KINK playlist

Datum

11 februari 2019

SHARE

NU op KINK

Keane

Somewhere Only We Know

Gedraaid op KINKOpen

Stuur ons een berichtje