Stuur ons een berichtje

Deze week nieuw op KINK: Broken Bells, Yungblud en Lindemann

Elke week hoor je weer een frisse lading nieuwe muziek op KINK, maar wat is het nou allemaal? Vanaf nu hoor je nieuwe muziek van onder andere Broken Bells, Yungblud en Lundemannop de radio.

Broken Bells - Good Luck

De combinatie tussen James Mercer (The Shins) en Brian Burton (Danger Mouse) is al jaren een succesvolle combinatie. Check het prachtige The High Road uit 2010 eens. Begin dit jaar hebben we de single Shelter gedraaid, maar gelukkig is er nu weer een nieuwe! Good Luck. Helaas is er nog geen album aangekondigd.

Lindemann - Steh Auf

Je hoort het goed. Dit is inderdaad Till Lindemann van Rammstein, maar dan niet met zijn band, maar met Peter Tägtgren van de Zweedse metalbands Hypocrisy en Pain. Er is ook een tweede album van dit project aangekondigd, F+M (mooi na Radio van Rammstein dit jaar). 

Yungblud - Hope For The Underrated Youth

De Britse druktemaker Yungblud is sinds het begin van KINK onlosmakelijk verbonden met de zender. Loner, Parents, I Love You Will You Mary Me, je hoort ze allemaal voorbijkomen. Nu komt hij met de EP Hope For The Underrated Youth, en een show in Utrecht en Amsterdam. Welcome back, Dominic!

The Japense House - Something Has To Change

Soms heb je in de herfst een lenteliedje nodig. Deze nieuwe single van Amber Bain is er zo 1. Eerder dit jaar bracht ze nog een bezoek aan KINK om te vertellen over haar nieuwe album als The Japanese House, nu is er dus alweer een nieuwe single. Vorige week speelde ze nog in een volle Paradiso Noord.

Palace - Heaven Up There

Na het album So Long Forever van Palace is de band nu terug met een tweede plaat Life After. Met deze nieuwe muziek komt de band ook naar Nederland. 29 oktober in TivoliVredenburg en 30 oktober in Paradiso Noord. 

Datum

7 oktober 2019

SHARE

NU op KINK

The Black Keys

On The Game

Gedraaid op KINKOpen

Stuur ons een berichtje