Stuur ons een berichtje

Deze week nieuw op KINK: Blanko, Girl In Red, The Amazons en SYML

Elke week hoor je weer veel frisse - nieuwe muziek op KINK. Vanaf nu hoor je onder andere nieuwe muziek van Blanko, Girl In Red, The Amazons en SYML voorbij komen.

Blanko - No Better Than Me
Blanko is het nieuwe project van Jan de Witte, voorheen bekend als gitarist van 3JS. Sinds een paar maanden is hij solo onder de naam Blanko. De debuutsingle ‘No Better Than Me’ is nu uit en ga je voorbij horen komen op KINK. Deze week was Jan te gast in KINKSTART en vertelde hij over zijn held David Byrne, en bucketlist om op Rock Werchter te spelen.

Girl In Red - I'll Die Anyway
Na ‘Dead Girl In The Pool’ heeft girl in red een volgende gezellige titel ‘I’ll Die Anyway’. De 20 jarige Marie Ulven uit Noorwegen komt binnenkort naar Lowlands, ze staat op vrijdag in het begin van de middag in de India tent.

The Amazons - 25
De heren van The Amazons zijn de komende tijd lekker vaak in Nederland. Van het voorprogramma van 30 Seconds To Mars tot shows in Bitterzoet en Rotown. Het nieuwe album ‘Future Dust’ bracht ons eerder al ‘Doubt It’ en nu dus de nieuwe single 25.

SYML - Break Free
De naam SYML is inmiddels al bekend bij KINK. Nu is er van het nieuwe album een fijne up-tempo track gekozen als single. Break Free!

Datum

29 juli 2019

SHARE

NU op KINK

David Bowie

Fame

Gedraaid op KINKOpen

Stuur ons een berichtje