Stuur ons een berichtje

Deze week nieuw op KINK: Black Honey, Michael Kiwanuka & Tom Misch, Sløtface en Tusky

Deze week hoor je op KINK nieuwe muziek van Black Honey, Michael Kiwanuka & Tom Misch, Sløtface en een akoestische Tusky!

Michael Kiwanuka & Tom Misch - Money
Na een optreden in een volle tent op Pinkpop en een show in Groningen is het nu tijd voor nieuwe muziek van Michael Kiwanuka. Het is inmiddels drie jaar geleden dat hij 'Love & Hate' uitbracht, maar al te lang zullen we niet meer op een opvolger hoeven te wachten. Met zijn nieuwe single “Money” zoekt Kiwanukade samenwerking op met de populaire Tom Misch. 'Money' is een funky, haast disco-achtig nummer geworden dat je in 1 klap terug naar de jaren zeventig en tachtig katapulteert.

`Black Honey - I Don't Ever Wanna Love
Al tijdens The Great Escape in Brighton vertelde Black Honey aan Jasper dat er nieuwe muziek op komst is. Er is al heel veel geschreven, en er zijn er zelfs ook al een aantal opgenomen, waaronder deze nieuwe single. In 2018 kwam deze band met een sterk debuutalbum, nu is het verder bouwen: op live-vlak deden ze dat onlangs op Dauwpop en Vestrock en volgende week op Rock Werchter.

Sløtface - Telepathetic
De bandnaam is al een verhaal opzich: De band heette eerst Slutface, maar dat vond Twitter niet zo netjes, dus ze werden er vervangen. Toen dacht de band, maar wat nou als de U en Ø wordt? Het werkte. Sindsdien heet de band Sløtface in plaats van Slutface. Ze komen uit Noorwegen en deden in 2017 heel wat oren spitsen met hun heerlijke debuutalbum Try Not To Freak Out. Nu is het tijd voor nieuwe muziek.

Tusky - Mormor (Acoustic)
Tusky doet het een keer rustig aan: de normaal zo harde band laat horen dat het ook een gevoelige kant heeft. Het origineel van dit nummer staat op de Love Love Love EP, nu ook verkrijgbaar in akoestische uitvoering.

Op zoek naar nog meer nieuwe muziek? Wekelijks staat er een nieuwe Brand New KINK playlist klaar, en elke dag hoor je tussen 23:00 en 00:00 een uur nieuwe muziek in Met Het OOR Op Morgen.

Datum

24 juni 2019

SHARE

NU op KINK

Bad Religion

21 Century (Digital Boy)

Gedraaid op KINKOpen

Stuur ons een berichtje