Stuur ons een berichtje

Deze week nieuw op KINK: Billie Eilish, Indian Askin en Sons

Elke week hoor je weer een frisse lading nieuwe muziek op KINK, maar wat is het nou allemaal? Vanaf nu hoor je nieuwe muziek van onder andere Billie Eilish, Indian Askin en Sons!

Mura Masa & Slow Thai - Deal Wiv It

Mura Masa stond nog maar net op de lijst met de track die hij met Clairo opnam en ineens komt deze rammer voorbij zeilen: St. Paul kon zijn enthousiasme niet onder stoelen of banken steken en waarom zou je ook met zon wereldplaat. Klink als The Streets on steroids, als LCD Soundystem on speed.

Billie Eilish - Everything I Wanted

Niet terug te vinden op het debuutalbum, deze mooie ingetogen track van wonderkind Billie. Richting de donkere dagen is deze nieuwe track een reflectie op haar snelle groei tot wereldster.

Indian Askin - Deep End

Eerder dit jaar bracht Indian Askin hun tweede album Another Round uit. Ze hadden de smaak zo te pakken dat er nu al een nieuwe EP klaar is, met 6 nummers. Deze komt 6 december uit, dit is de titeltrack.

Jason Waterfalls - Silhouettes

De primeur van deze nieuwe single was begin van de maand op KINK, nu pakken we lekker door met deze frisse track van eigen bodem. Spannende productie maar ook zeker weer een lekkere gitaar!

Áslaug - Take From Me

Haar naam komt van haar IJslandse ouders, zelf is ze geboren en getogen in Utrecht, studeerde daar aan het Conservatorium en deed een vervolgstudie in Kopenhagen. Geïnspireerd door artiesten als The Japanese House, HAIM en Lykke Li brengt ze in januari 2020 haar debuut-EP uit en staat ze ook op Noorderslag,

Sons - I Need A Gun 

We hoorden al zoveel toffe tracks van het album Family Diner - daar kan deze nog wel bij. Heerlijke herrie uit België.

The Homesick - I Celebrate My Fantasy

Niet misselijk: deze Friese band brengt hun tweede album The Big Exercise uit bij het befaamde indie-label Sub Pop uit! Het album komt in februari en dit is de eerste single.

Datum

25 november 2019

SHARE

Stuur ons een berichtje