Stuur ons een berichtje

Deze week nieuw op KINK: Beck, Big Thief en Caribou

Elke week hoor je weer een frisse lading nieuwe muziek op KINK, maar wat is het nou allemaal? Vanaf nu hoor je nieuwe muziek van onder andere Beck, Big Thief en Caribou op de radio!

45acidbabies - Dorian Dale

Een favoriet van KINK-dj Tim Op Het Broek! Hij draaide deze al een weekje in de middag. De Nederlandse band 45acidbabies heeft vorige week de albumpresentatie van het nieuwe album AMBER19 gehad in Amsterdam en Dorian Dale is de meest recente single. De muziek van de band gaat alle kanten op!

Beck - Uneventful Days

Eindelijk is het album van Beck aangekondigd! Het album Hyperspace! Eerder dit jaar kregen we al een fijne single als voorproefje, en nu is er Uneventful Days. Ook deze muziek is samen gemaakt met Pharrell Williams. Hij schreef mee en produceerde de muziek.

The Brahms - Feelings

Er is nieuwe muziek van The Brahms! Het was een tijdje stil rondom deze Nederlandse band, maar gelukkig hebben ze nieuwe muziek. Er is een kleine tour aangekondigd voor december, en zanger David vertelde vorige week in Met Het OOR Op Morgen dat er meer aan zit te komen. De sound klinkt erg fris en elektronisch.

Carbiou - Home

De ene keer is Dan Snaith actief als Daphni, de Andre keer als Caribou. In dit geval heeft hij onder die naam weer nieuwe muziek gemaakt. Fijne elektronische invloeden, maar ook een enorme bak soul!

Big Thief - Forgotten Eyes

Het album van Big Thief is uit. Een prachtig album! Eerder hebben we daarvan al Not gedraaid, maar deze vonden we ook allemaal zo mooi dat we deze ook al willen laten horen.

Datum

21 oktober 2019

SHARE

Stuur ons een berichtje