Stuur ons een berichtje

Deze week nieuw op KINK: Anderson .Paak, SONS, Ten Tonnes en Arcade Fire

Deze week stellen we je op KINK weer voor aan veel nieuwe muziek, waaronder tracks van Anderson .Paak, SONS, Ten Tonnes en Arcade Fire.

Arcade Fire - Baby Mine
De band Arcade Fire is terug! Nou ja: een beetje dan. Voor de soundtrack van de nieuwe Tim Burton film 'Dumbo' maakte de band een nieuwe versie van een liedje uit de originele Dumbo film uit 1941, 'Baby Mine'! De nieuwe versie van de klassieker draait over twee weken in de bioscoop, en daar kun je de versie van Arcade Fire tegenkomen.

SONS - Naughty
Het viertal uit Antwerpen speelde het afgelopen jaar meer dan zeventig shows waaronder een als opener op de main stage van Rock Werchter. Ook dit jaar staan er voor SONS heel wat optredens gepland, waaronder Down The Rabbit Hole en ook Iceland Airwaves. Op nieuwe muziek moeten we echter al sinds juni van vorig jaar geduldig wachten, maar daar brengen de mannen al gauw verandering in. Op vrijdag 19 april verschijnt immers hun langverwachte debuutplaat Family Dinner waarop elf nummers te vinden zullen zijn. Dit is de eerste single!

Ten Tonnes - Lucy
Ten Tonnes komt in mei met zijn debuutalbum uit. Daarvan heb je al G.I.V.E. en Better Than Me kunnen horen op KINK, nu is de nieuwste single van het album uit: Lucy! 'Het is er al zo lang, een demo versie staat al lang online, maar het moesten het opnieuw opnemen, en nu klinkt het veel beter, en krijgt het een echte release', vertelde Ethan (Ten Tonnes) in KINK Rush Hour.

Anderson .Paak - King James
Slechts vier maanden na het uitbrengen van zijn laatste album Oxnard heeft Anderson. Paak al een nieuw vervolgalbum aangekondigd, Ventura. In de aanloop naar de release is de eerste single uit. "King James" is een ode aan de Los Angeles Lakers speler. .Paak's vierde studioalbum Ventura werd opgenomen tijdens studiosessies voor Oxnard, met productie van Dr. Dre. Het album zal onder andere gastoptredens bevatten van André 3000, Smokey Robinson, Nate Dogg en Brandy.

Elke week nog meer nieuwe muziek horen? Wekelijks wordt de Brand New Kink playlist aangevuld met de nieuwste pareltjes.

Datum

18 maart 2019

SHARE

NU op KINK

Red Hot Chili Peppers

Scar Tissue

Gedraaid op KINKOpen

Stuur ons een berichtje