Stuur ons een berichtje

Deze week nieuw op KINK: Alfie Templeman, Thomas Azier, FEET en Van Common

Elke week hoor je op KINK weer veel nieuwe muziek voorbij komen. Deze week kun je o.a. muziek van Thomas Azier, Van Common, FEET en Alfie Templeman ontdekken.

Alfie Templeman - Stop Thinking (About Me)
Amper zestien is Alfie Templeman, maar hij is nu al een nieuwe hype in wording. Opgegroeid in een muzikale familie kocht hij op dertien jarige leeftijd software om muziek mee op te nemen en de rest is geschiedenis. Onlangs tekende hij nog bij Chess Club, het platenlabel waarop ook grote namen als Sundara Karma, Mumford & Sons, Wolf Alice en meer in hun vroege stadium muziek uitbrachten. Tijdens festival The Great Escape sprak Jasper Leijdens met hem, en zijn band. (Luister hier terug) en nu werkt hij aan zijn nieuwe EP!

FEET - Ad Blue
De groep, die elkaar in 2017 leerde kennen op de universiteit van Coventry, maakt Britpop in de lijn van o.a. Blur en Happy Mondays. De goede vrienden van de inmiddels al doorgebroken Declan McKenna maakten dit jaar indruk op Eurosonic en met hun single English Weather. Twee augustus verschijnt hun debuutalbum What's Inside Is More Than Just Ham. 
En ook FEET stond op het The Great Escape festival waar Jasper met ze sprak (hier!)

Van Common - Ghost
Eerder speelde hij al in Blupaint, maar nu is hij solo! In Amerika deed hij inspiratie op voor zijn nieuwe project. Hij komt uit Amsterdam, heet Sebastiaan van Ravenhorst en is 23 jaar. Onder de naam Van Common deed hij al met succes mee aan de Popronde en Noorderslag. Zijn EP werd een maand geleden gepresenteerd, en daarvan hoor je nu Ghost voorbij komen op KINK.

Thomas Azier - Strangling Song
Na het uitbrengen van de veelgeprezen albumtrilogie 'Hylas', 'Rouge' en 'Stray' besloot producer en songwriter Thomas Azier terug te gaan naar Nederland. In zijn huis en studio in Oost-Amsterdam, blijft Thomas zijn eigenzinnige carrière vormgeven die hem al meenam naar verschillende Europese steden om te wonen en te werken. De EP 'Raven On The First Floor' is gebaseerd op de drang van Thomas om zijn eigen geluid verder het onbekende in te duwen. Afgelopen vrijdag kwam de EP uit, en daarvan hoor je nu Strangling Song op KINK voorbij komen.

Elke dag hoor je nog meer nieuwe muziek in Met Het OOR Op Morgen, dagelijks tussen 23-00u op KINK, en daarna als podcast! Ook staat er elke maandag een verse nieuwe Brand New KINK playlist klaar.

00:00
59:47

Datum

13 mei 2019

SHARE

NU op KINK

Nothing But Thieves

Oh No :: He Said What?

Gedraaid op KINKOpen

Stuur ons een berichtje