Stuur ons een berichtje

Deze week muziek van Elephant en Wallows nieuw op KINK

Terwijl we nog heel even nazomeren, kijken we ook uit naar het najaar. Vaak komt er in de laatste maanden van het jaar namelijk nog heel veel toffe muziek uit. Nevermind van Nirvana kwam bijvoorbeeld uit in september, net als Blood Sugar Sex Magic. Wellicht dat deze toevoegingen op de KINK playlist net zo'n legendarische status krijgen!

ELEPHANT - FOR A FRIEND

We hebben een herfstige periode achter de rug. En hoewel we inmiddels lekker nazomeren, de muziek van Elephant komt geen moment te vroeg! De Rotterdammers komen in het voorjaar met een nieuw album, maar laten ons dit najaar al wegdromen met 'For a Friend'. 

WALLOWS - CALLING AFTER ME

Wallows heeft een goede zomer achter de rug, met bijvoorbeeld een headlinershow in het iconische Madison Square Garden en wellcht heb je deze track afgelopen zomer ook al eens gehoord. 'Calling After Me' werd in maart dit jaar namelijk al eens uitgebracht en duikt na een succesvolle zomer dus weer op!

SURF CURSE - DISCO

Duo's in de rockmuziek doen het vaak goed. Denk aan Twenty One Pilots of Royal Blood. En ook dit Amerikaanse duo heeft de potentie om heel groot te worden! Een week geleden brachten Jacob Rubeck en Nick Rattigan hun album Heaven Surrounds You uit en daarop staat bijvoorbeeld deze 'Disco'!

EOSINE - DIGITALINE

Dat er in Vlaanderen veel goede muziek gemaakt wordt, dat is al jaren bekend. Maar ook in het Franstalige deel van België kunnen ze er wat van. Wellicht dat je dit kwartet uit Luik al hebt gezien op festivals als Left Of The Dial, Sniester of Ik Zie U Graag en anders laten wij je graag kennis maken met Eosine!

THE BEACHES - JOCELYN

Moeten we The Beaches nog aan je voorstellen? Sinds deze Canadese band vorig jaar 'Blame Brett' uitbracht gaat het hard. Zo speelde ze op de mainstage van Rock Werchter een fantastische show, brachten ze met 'Takes One To Know One' en 'Edge of the Earth' twee heerlijke opvolgers uit en komen ze nu met wederom een steengoede track! En dit keer geven ze de schuld niet aan een ex, maar vragen ze aan een andere ex wat die persoon ooit in hun heeft gezien.

Datum

21 september 2024

SHARE

Tags

#Elephant#Nieuwe Muziek

NU op KINK

Sum 41

Dopamine

Gedraaid op KINKOpen

Stuur ons een berichtje