Stuur ons een berichtje

Deze week in KINK IN CONCERT: Kula Shaker en Cassia

Elke zaterdagavond hoor je de tofste liveconcerten in KINK IN CONCERT! Met deze week een double billing: Kula Shaker uit 1996 in Nighttown Rotterdam en Cassia in de M-PX studio!

Cassia

KINK IN CONCERT begint zaterdagavond met de allereerste M-PX live sessie: vier tracks van Cassia opgenomen in de M-PX studio. De jonge Britse band doet met hun afrorock soms denken aan Bombay Bicycle Club en Vampire Weekend – en op het nieuwere werk hoor je hints van The Strokes en Arctic Monkeys.

Kula Shaker

Vervolgens nemen we je mee terug naar het jaar 1996. Het jaar dat de psychedelische rockband Kula Shaker hun debuutalbum K uitbracht met onder andere de hitsingle Hey Dude. Deze plaat was één van de snelst verkopende debuutalbums naast Definitely Maybe van Oasis. Op zondag 27 oktober 1996 gaf de Britse band een show in de Rotterdamse Nighttown. Deze show hoor je volledig op KINK!

KINK IN CONCERT

Elke zaterdagavond hoor je tussen 18:00 - 20:00 uur de allertofste concerten uit het KINK-archief op je radio. De M-PX sessie met Cassia is na de show ook nog terug te vinden op m-px.nl

Datum

18 oktober 2019

SHARE

NU op KINK

AC/DC

Thunderstruck

Gedraaid op KINKOpen

Stuur ons een berichtje