Stuur ons een berichtje

Deze week hoor je de nieuwe van Suede, Mayleaf en Phoebe Green nieuw op KINK!

Wat is zo'n lang weekend toch fijn, zeker als er ook nog eens een heleboel mooie, nieuwe muziek te ontdekken is! Bijvoorbeeld Mayleaf, maar ook Phoebe Green en zelfs Suede hebben een nieuwe track uit. En al die tracks hoor je komende week voorbij komen op KINK. Weten hoe ze klinken? Scroll dan door naar beneden!

SUEDE - SHE STILL LEADS ON ME

Wat zeg je nou? Heeft Suede nieuwe muziek? Jazeker! Een week geleden speelde de band hun album Coming Up nog integraal en nu hebben ze een nieuw album aangekondigd. 16 augustus komt het uit, het heet Autofiction en Suede-zanger Brett Anderson zegt over het nieuwe album: "Autofiction is onze punkplaat. Geen toeters en bellen. Gewoon wij vijven in een kamer met alle fouten en fuck-ups onthuld; de band zelf, bloot.”

BULL - STUCK

Een reis tussen de virtuele en de fysieke wereld. Dat is volgens frontman Tom Beer de plek waar de hoofdpersoon in deze nieuwe track zit. Dit viertal uit het Engelse York bracht afgelopen week een heerlijke track uit die de voorloper is van een EP die op 1 juli uit gaat komen.

COURTING - LOADED

Van oudsher is Liverpool een bakermat van goede muziek. En ook anno 2022 komt er nog een hoop moois uit de havenstad. Ken je bijvoorbeeld Courting al? Een viertal dat in september een debuutalbum uitbrengt, waarvan dit de eerste single is. "It is inspired heavily by pop music", geeft frontman Sean Murphy-O'Neill toe. "It is us just throwing everything at the wall and trying to create something fun and ridiculous." 

MAYLEAF - PAPER THIN

Afgelopen dinsdag hoorde je de primeur van deze single al bij KINK IN TOUCH, maar mocht je dat gemist hebben, dan hebben wij goed nieuws. Want ook komende week ga je de nieuwe van Mayleaf voorbij horen komen op KINK. Samen met Tusky, maar ook met Beachdog veroverde ze de laatste maanden de Nederlandse podia en met deze 'Paper Thin' is Mayleaf ook helemaal klaar voor de zomer!

PHOEBE GREEN - LUCKY ME

Phoebe Green heeft alles waar ze ooit van kon dromen. Succesvol muzikantenbestaan, een dak boven haar hoofd, elke dag lekker eten op tafel, maar toch voelt ze zich niet altijd honderd procent gelukkig. Mentaal heeft ze het soms best zwaar, maar ze vind dat ze daar eigenlijk niet teveel over mag klagen bij haar vrienden. En daarom zingt ze er over, en wat ons betreft mag ze haar hart heel vaak komen luchten. Want deze 'Lucky Me' is heel erg fijn!

SORCHA RICHARDSON - ARCHIE

Weet je nog, dat ene klasgenootje op de middelbare school, waarmee je de grootste plannen had? Jullie zouden samen de Champions League winnen, of carrière in Hollywood starten. Allemaal levensdromen die je ooit hoopte waar te maken. Sorcha Richardson had die dromen ook, alleen de personen waarmee ze die plannen maakte, is ze uit het oog verloren. Toch heeft zij haar droom waar gemaakt met dit liedje want; "As lame as it sounds, It makes me feel like I’m living out my teenage dreams when we play it. I think that’s one of the greatest feelings you can have."

Datum

28 mei 2022

SHARE

NU op KINK

Faith No More

Epic

Gedraaid op KINKOpen

Stuur ons een berichtje