Stuur ons een berichtje

Deze vrijdag op KINK: Alternatief Faith No More

Inmiddels is het verdrietige nieuws dat we deze zomer concert- en festivalloos moeten doorbrengen al een beetje ingedaald. Natuurlijk is het nog steeds ontzettend balen en daarom heeft KINK besloten de festival- en concertzomer toch een beetje door te laten gaan, met vrijdag: Faith No More!

FAITH NO MORE

Vijf jaar geleden bracht Faith No More hun comeback- album Sol Invictus uit. Het werd dus hoog tijd voor een tripje naar Nederland en dat zou op 3 juli dit jaar zijn. Helaas gooide het coronavirus roet in het eten en concert dit jaar niet doorgaan. Gelukkig is er een nieuwe datum gevonden voor het concert: 4 juli 2021, maar dat duurt natuurlijk nog wel eventjes. Daarom organiseert KINK vrijdagavond een alternatieve versie. Je hoort vrijdag tussen 21:00 - 22:00 een uur lang live muziek van de band!

ALTERNATIEVE LIVEZOMER

Daar waar normaal gesproken een festival of concert zou zijn, organiseren wij een alternatieve variant op KINK. Hoe zo’n alternatief festival/concert eruit komt te zien verschilt per evenement. Denk aan heel veel (live)muziek, exclusieve gesprekken met artiesten en een opvangservice voor iedereen die de livezomer dit jaar mist. Dus bereid je vast voor, zet je tentje op in de tuin en vier met KINK de Alternatieve Livezomer.

 

Datum

29 juni 2020

SHARE

NU op KINK

Chumbawamba

Tubthumping

Gedraaid op KINKOpen

Stuur ons een berichtje